banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

17 Nisan 2024 Çarşamba

Filistinli Gazeteciler Sendikası acı bilançoyu açıkladı

SU BASKINININ YARALARINI BELEDİYE SARACAK

Beylikdüzü Belediyesi, İstanbul’u etkisi altına alan yoğun sağanak yağışı sonucu sel basan Gürpınar Mahallesi’ndeki evleri ziyaret ederek, hane halkınınuğradığızararı tespit etti.

05 Haziran 2014 Perşembe 14:18
SU BASKINININ YARALARINI BELEDİYE SARACAK
banner267
SU BASKINININ YARALARINI BELEDİYE SARACAK

Beylikdüzü Web Tasarım

Beylikdüzü Belediyesi, İstanbul’u etkisi altına alan yoğun sağanak yağışı sonucu sel basan Gürpınar Mahallesi’ndeki evleri ziyaret ederek, hane halkınınuğradığızararı tespit etti. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri ise tuttuğu tutanaklarla yapılacak yardımların boyutunu belirledi.

İstanbul’un pek çok ilçesinde sel taşkınlarına sebep olan sağanak yağış, Beylikdüzü’nde de su baskınları meydana getirdi. Gürpınar Mahallesi ve Dalyan Sahili bölgesinde yaşayan vatandaşların giriş katlarında bulunan daireleri ve eşyaları yaşanan sel sonucu zarar gördü. Beylikdüzü Belediyesi, yaşanan sıkıntıya kayıtsız kalmadı. Duruma vakit kaybetmeden müdahale eden Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri, sel basan evleri belirleyip tek tek ziyaret etti. Yetkililer, evlerde görülen zararı tespit ederek, belediyenin üstüne düşen görevleri yerine getirmeleri için gereken çalışmaların yapılacağını belirtti.

“Onların Yanındayız”

Sel taşkını olan mahalleri yerinde detaylı bir şekilde inceleyen ekipler, ortaya çıkan durumun atık suyu giderlerinin ve ızgaraların tıkanması sonucu yaşandığını tespit etti. Gider tıkanma problemlerinin çözüm sorumluluğun bir kısmının İSKİ’de olduğunu ifade eden saha ekibi, vatandaşlara belediye olarak yanlarında olduklarını ve zararların karşılanması noktasında gerekenin yapılacağını da kaydetti.
Beylikdüzü Tabela Neon
“Alt Yapı Değişimi Olacak”

Konuyla ilgili açıklama yapan Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Bülent Doğan öncelikle su basan evlerin temizliğini üstleneceklerini dile getirerek, “Mağdur vatandaşlarımızın yanında olacağız. Belediye olarak gerek eşya gerekse teknik yardım hususunda destek vereceğiz” dedi. Başkan Yardımcısı Doğan, önümüzdeki günlerde yağışın devam edeceğini, belediye olarak gereken önlemlerin alınacağını ve benzer yağış durumlarında bir daha böyle büyük bir taşkının yaşanmaması için Beylikdüzü’nde yapılacak alt yapı yatırımlarıyla, alt yapı değişimini kökten yaşatacaklarını söyledi.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV