banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner323
29 Mart 2024 Cuma

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

3 villa soyan hırsız tutuklandı

İstanbul B.Çekmece Alkent 2000 Mahallesi Çamlıca Bulvarı Dilfeza Sokak’da 3 villa soyan Tuncay Burgu, Halkalıda asayiş ekiplerince 3 arkadaşıyla yakalandı. Hırsız nöbetci 6. Sulh Ceza Mahkemesi hakimi Fatma Türker tarafından TUTUKLANDI.

05 Şubat 2014 Çarşamba 07:52
3 villa soyan hırsız tutuklandı
banner321
3 villa soyan hırsız tutuklandı

İstanbul B.Çekmece Alkent 2000 Mahallesi Çamlıca Bulvarı Dilfeza Sokak’da 3 villa soyan Tuncay Burgu, Halkalıda asayiş ekiplerince 3 arkadaşıyla yakalandı. Hırsız nöbetci 6. Sulh Ceza Mahkemesi hakimi Fatma Türker tarafından TUTUKLANDI.


HIRSIZLIKTAN 5, UYUŞTURUCUDAN 4 POLİS KAYDI VAR !


6 Aralık 2013 gecesi derici A. Kadir Uludüz ve yanda ki  Serkan Akıncıoğlu’na ait 8 numaralı villayı soyan çok sayıda eşya çalan Bitlis merkez Karınca Köyü nüfusuna kayıtlı 10.10.1995 doğumlu 19 yaşında Tuncay Burgu. Polislerce Çamlıca Bulvarında bir suç ortağıyla beraber yakalandı. Bir anlık dalgınlıktan yararlanan diğer hırsız kaçarken. Burgu kelepçelenip asayişe götürüldü.


7 Aralık 2013 de B.Çekmece Adliyesine sevk edilen sanık nöbetci mahkekece TUTUKLANDI. Metris Ceza Evine gönderildi. 1,5 ay tutuklu kalan hırsız Tuncay Burgu. 21 Ocak 2014 de tahliye oldu. 5 gün sonra aynı villayı yine soydu.


AYNI VİLLAYI YİNE SOYDU !

Hırsızlıktan 5, Uyuşturucu dan 4 polis kaydı olan Burgu. Kendinden davacı olan Uludüz’ den intikam almak için villasını 27 Ocak 2014 saat 00.50 civarında tekrar soydu. Eşyaları tahrip etti. Hırsız cezaevinden çıktıktan 5 gün sonra YİNE HIRSIZLIK YAPTI.


Aynı hırsız 27 Ocak gecesi Uludüz’ün ve gazeteci Dursun Boran ‘ın villasına da girip, Boran ın Taşıma Ruhsatlı tabanca, Laptop, ziynet eşyası, kol saatini çaldı.  34 TT 0694 plakalı Gri Golf marka abraya binerek olay yerinden kaçtı. Hırsızlıktan çok sayıda kaydı olan Burgu’nun kameralara takılan görüntülerinden yola çıkan asayiş polisleri, kaçtığı arabanın sahibi Ahmet Kemal Burgu nun K.Çekmece Halkalı Merkez Mahallesi Dut Sokak 4/3 numaralı evini bastı. Mahkeme kararıyla arama yaptı.


Operasyon sonrası Tuncay Burgu, uyuşturucu kaydı olan A. Kemal Burgu, Muş Kulp nüfusuna kayıtlı hırsızlık- uyuşturucudan kaydı olan Ferhat Toktaş toplam 3 kişiyi sorguya alındı. Sanıklar savcı tarafından tutuklanma talebiyle sevk edildikleri nöbetci mahkemeye sevk edildiler.

Hakim Fatma Türker, Tuncay Burgu'yu tutukladı. Diğer 3 kişiyi serbest bıraktı. Sanıkların yargılanması devam edecek.


Hırsızlık suçuna müebbet verilmesi için Adalet Bakanlığı ve TBMM Adalet Komisyonunun yeni kanun hazırlamasını isteyen gazeteci Dursun Boran. Milletvekilleri kendileri için yarım günde kanun çıkarıyorlar. Halkın ve kamunun emniyeti içinde, TCK da düzenleme yaparak hırsızlık, kapkaç suçlarına müebbet hapis cezası verilmesini, hatta idam cezasının yeniden çıkmasını istedi. Şehirlere adeta eşkıyanın hakim olduğunu anlatan Boran. Milletvekillerini duyarlı olmaya çağırdı.

330 bin nüfuslu ABD de idamın uygulandığını hatırlatan Boran. AB üyesi Almanya, Fransa da bizde ki kadar hırsızlık, soygun, gasp olsa İdam cezası gündeme alınır diyor.


Resim de: Alkent 2000 Mahallesi'nde son 2 ayda 4 villada hırsızlık yapan Tuncay Burgu görülüyor.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

YORUM YAZ

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

      Yorumlar
      Toplam 4 yorum mevcut

    • Ali duv 9 yıl önce yorumlandı

      Sen kimi idam ediyosun kaç paralık adamın köpk

    • Tuncay Burgu 9 yıl önce yorumlandı

      Ben tuncay burgu, öncelikle benim gururumla, hayatimla oynayip yaptiginiz bu haberle ailemi, sevdiklerimi bana düsman edip benim gelecegimle oynayip yaptiginiz bu pis haber sonucunda benim bu olaylarla hicbir ilgim alakam olmayipta beni yok yere tutuklattiniz. Sucsuz oldugum ortaya cikinca 2,5 ay sonra ara tahliye ile serbest birakildim, serbest kaldiktan sonra ne bir mahkemeye cikarildim nede dosya ile ilgili bir haber aldim. Benim hayatimla oynayip hicbir sucum olmamasina ragmen hurriyetimi elimden alip beni dort duvar arasina mahkum edip cevreme ve sevdiklerime yanlis tanitip hayatimla oynadiniz ben kul'un verecegi cezadan deil. Allah'ın verecegi cezadan korkarım sizide yüce Allah'a havale ediyorum..

    • nht emir 10 yıl önce yorumlandı

      benimde aracı çaldılar yeni almıştım kasko yapmadan çaldılar getirene 10 bin verecem hundai ix 35 beyaz büyükçekmecede çalındı

    • nht emir 10 yıl önce yorumlandı

      böyle adamı idam edeceksin benimde evime girip aracımın anahtarını alıp kaçtılar halen yakalanmasını bekliyoruz

    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV