banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner326
25 Nisan 2024 Perşembe

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Akgün; “Gençler için çok projemiz olacak”…

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir günlüğüne makamını SA Akçimento Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu öğrencilerinden Şule Karagüzel’e bırakan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, genç başkanın dirayetli tavırları karşısında hayranlığını gizleyemedi.

25 Nisan 2011 Pazartesi 18:44
Akgün; “Gençler için çok projemiz olacak”…
banner299
Akgün; “Gençler için çok projemiz olacak”…


23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir günlüğüne makamını SA Akçimento Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu öğrencilerinden Şule Karagüzel’e bırakan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, genç başkanın dirayetli tavırları karşısında hayranlığını gizleyemedi.
Koltuğa oturur oturmaz emir ve talimatlara başlayan genç başkan gelecekte de Büyükçekmece’ye belediye başkanı olmak istediğini söyledi.
Çiçeği burnunda genç başkan, telefon aracılığıyla, Belediye Başkan Yardımcılarından Bayram Ali Üner, Nuraydın Sak, Ahmet Bayraktar, Hesap İşleri Müdürü Serap Erdil ve Zabıta Müdürü Polat Özer’e çeşitli emir ve talimatlarda bulundu. Karagüzel ilçe genelinde geniş çaplı bir çalışma başlatılmasını istedi. İlk olarak Hesap İşleri Müdürlüğünden vatandaşlar ödemelerini daha hızlı yapabilmeleri için acil önlem alınmasını istedi.
Büyükçekmece’yi çağdaş bir ilçe haline getirmeye gayret sarf ettiği için Akgün’e teşekkür eden çiçeği burnunda Belediye Başkanı; “ Yaptıklarınız bugün olduğu gibi gelecekte benim akranlarım tarafından hayırla hatırlanacaktır. Tek amacım bir günlük icraatım döneminde sizin icraatlarınızın güzelliğine güzellik katmak olacaktır ” dedi.
Belediyeciliğin çok önemli bir hizmet olduğuna da değinen genç başkan; “ Bir günlük icraatım süresince hizmetlerimin öncülüğünü çocuklarımızın yeni yeni yerler görüp öğrenebilmeleri için çocuklarımızı Çanakkale ve Anıtkabir’e her sene götürme kararınızı yürekten destekliyorum. Bu icraatınızı bende devam ettireceğim” dedi.
İlçe genelindeki temizlik ve sokak hayvanları konusunda da konuşan Başkan Karagüzel; Temizlik konusunda hassas bir belediyeyiz. Bir günlük icraatım süresince temizlik konusunda ki hassasiyetimiz devam edecektir. Sokak köpeklerini hayvan barınağında bakımını devam ettirmek için toplamaya devam edeceğiz. Bir günlük icraatım boyunca vereceğim emirlerime harfiyen ekibinizin uymasını sizlerden bekliyorum ”şeklinde konuştu.

GENÇLERE ÖNEM VERİYORUZ…

Büyükçekmece Belediyesi olarak öncelikli hizmetlerinin özellikle gençlere yönelik olduğunun altını çizen Başkan Akgün’de tüm çocukların 23 Nisan Bayramını kutladı.
Genç başkanın dirayetli iş bitiren tavrını çok beğenen Başkan Akgün; “ Sen de kendimi buldum. Bende yapılacak her işi zamanında yapmayı, verdiğim talimatların harfiyen yerine getirilmesini isterim. İnşallah bizim var gücümüzle bir şeyler yapmaya çalıştığımız Büyükçekmece’mizi sizler daha çağdaş bir hale getireceksiniz ”diye konuştu.
Gençlere yönelik projelerin yavaş yavaş tamamlanma aşamasına geldiğini de vurgulayan Başkan Akgün konuyla ilgili olarak şunları söyledi; “ Stadyum ve spor salonlarımızın yanı sıra her okulun mutlaka spor ve çok amaçlı salonunun olması gerektiğini düşünüyorum. Amacım Büyükçekmeceli gençlerimizin daha fazla spor ve sosyal aktivitelere yönelmelerine fırsat sağlamaktır. Kafamda gençlere yönelik daha bir çok proje var. Zamanı geldiğinde bunları teker teker hayata geçireceğim”

 

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV