banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner296
20 Nisan 2024 Cumartesi

Dijital Yapay Zeka Mı

Alkent sanıkları zorla getirilecek

Alkent'in 10 sanığına bir yıl hapis isteniyor.

29 Ekim 2011 Cumartesi 22:48
Alkent sanıkları zorla getirilecek
banner312
Alkent'in 10 sanığına bir yıl hapis isteniyor.

Alkent sanıkları zorla getirilecek.
 
Mahalleyi bariyerle kapatıp, özel güvenliklere kimlik kontrolü yaptırmaktan, sanık olarak yargılanan Mustafa Hakkı Kınacı, Ebubekir Yekeler, Mustafa Cem Altan, Mehmet Mustafa Koldamca, Suat Ezmeci, ilk duruşmaya mazeretsiz gelmedikleri için, 2. duruşmaya zorla getirilecekler.
 
Haksız kimlik kontrolü yapmak' dan Dursun Boran'ın yaptığı suç duyurusuna dava açılmıştı. Alkent'in 10 yöneticisi hakkında bir yıl hapis isteniyor.

Sözde site yöneticiler,  “ TCK 120. maddesi Haksız Arama suçu “ ndan sanık olarak yargılanıyorlar. Alkent Mahallesi'nin girişlerinde görev yapan özel güvenliğin suç olduğu anlaşıldı.

TCK 120 haksız arama suçu işleyenlere 3 aydan bir yıla kadar hapis cezası verilir diyor.

Dursun Boran’ın savcılığa yaptığı suç duyurusunu ve delilleri değerlendiren savcı Kemal Gül. Site yöneticilerinden Ömer Kuru, Mustafa Hakkı Kınacı, Ebubekir Yekeler, Mustafa Cem Altan, İbrahim Nalbant, Mehmet Mustafa Koldamca, Suat Ezmeci, Harun Ünlü, Cevat Büyükbayrak, Ahmet Över hakkında “ Haksız Arama “ dan dava açılmasını talep etti.
 
2. Sulh Ceza Mahkemesi hakmi Rukiye Duran ilk duruşmayı 16.6.2011 saat 10.10 da Büyükçekmece Adliesinde başlattı.  2010/ 128 D.E.  dosya numaralı davaya sadece Ömer Kuru ile İbrahim Nalbalt'ın avukatı katıldı. 24 Kasım 2011 saat 11.02 ye bırakılan 2. duruşmaya sanıklar polisle ve zorla getirilecekler.

Yargıtay 3. Hukuk Dairesi de 6 ay önce verdiği kararda Alkent 2000 in mahalle olduğunu, birden fazla parsel üzerine kurulan ve 3 Haziran 2001 de de mahalle olan Alkent de Kat Mülkiyeti Kanunu uygulanamayacağı kararına hükmetmişti.
 
Mahallede özel güvenlik olmaz, deyip 10 kişi hakkında dava açan cumhuriyet savcısı Mustafa Kemal Gül ve davanın iddianamesi görülüyor.







Resim de Mehmet Mustafa Koldamca ve Mustafa Cem Altan görülüyor.
 

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV