banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner326
19 Nisan 2024 Cuma

Filistinli Gazeteciler Sendikası acı bilançoyu açıkladı

Başkan Akgün, Büyükçekmece'yi Havadan Denetledi

Büyükçekmece’yi havadan denetleyerek sorunları fotoğraflayan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, imar sıkıntıları ile ilgili yardımcılarına talimat verdi.

30 Nisan 2014 Çarşamba 13:37
Başkan Akgün, Büyükçekmece'yi Havadan Denetledi
banner266
Başkan Akgün, Büyükçekmece'yi Havadan Denetledi
Büyükçekmece Tabela Neon

Büyükçekmece’yi havadan denetleyerek sorunları fotoğraflayan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, imar sıkıntıları ile ilgili yardımcılarına talimat verdi.
Büyükçekmece'yi havadan denetleyerek sorunları fotoğraflayan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, imar sıkıntıları ile ilgili yardımcılarına talimat verdi.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, helikopter ile havalanarak Büyükçekmece'nin havadan görüntüsünü inceledi. Önümüzdeki dönemde gerçekleştireceği projeleri Büyükçekmece'nin siluetini bozmadan, estetik bir yapı ile tamamlamayı hedefleyen Başkan Hasan Akgün, eline fotoğraf makinesini alarak Büyükçekmece'nin hava fotoğraflarını çekti. Büyükçekmece Merkezi'nin yanı sıra sonradan bağlanan mahallelerde de detaylı bir inceleme yapan Akgün, özellikle kıyı şeridindeki yapılaşmayı ve göl havzasını denetledi. Kıyı kenar kanununa uymayan yapıları belirleyerek fotoğraflarını çeken Başkan Akgün, imar planlarına muhalefet edilen binaları da tespit etti. Helikopter turunda kendisine eşlik eden İmar ve Şehircilik Müdürü Erdem Sunaçoğlu'na talimatlar veren Akgün, Büyükçekmeceli'erin yeni evi olarak planlanan Belediye Sarayı'nda gelinen son aşamayı da inceledi.

Büyükçekmece'de kaçak yapılaşmaya asla izin vermeyeceklerini söyleyen Akgün, "Bizim şehircilik anlayışımızda önceliğimiz asla rant olmadı. Şehirleşmeyi, geleceğimize miras bırakacağımız bir eser gibi, sanatçı hassasiyetiyle yapıyoruz. Bu anlayış, çocuklarımıza güzel bir Büyükçekmece bırakmamızı sağlayacak. Rant uğruna kaçak yapılaşmaya asla izin vermeyeceğiz. Zaman zaman yapacağımız denetimler ile bu yapıların tespitini yaparak, gerekli işlemleri başlayacağız" diye konuştu

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV