banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner225
19 Nisan 2024 Cuma

Filistinli Gazeteciler Sendikası acı bilançoyu açıkladı

CHP’li meclis üyesini kaçırdılar

CHP Büyükçekmece Belediye Meclis Üyesi olan işadamı Ersel Yazıcı, Büyükçekmece’deki evinden çıktıktan sonra otomobilinin önünü kesen silahlı 5 kişi tarafından kaçırıldı.

04 Eylül 2014 Perşembe 12:47
CHP’li meclis üyesini kaçırdılar
banner304
CHP’li meclis üyesini kaçırdılar

CHP Büyükçekmece Belediye Meclis Üyesi olan işadamı Ersel Yazıcı, Büyükçekmece’deki evinden çıktıktan sonra otomobilinin önünü kesen silahlı 5 kişi tarafından kaçırıldı. Ailesinin kayıp başvurusu üzerine harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri Ersel Yazıcı’yı bulmak için çalışma başlattı.

ÖZEL EKİP KURULDU
İnşaat işleri yapan Üçsel Group isimli şirketi bulunan Ersel Yazıcı, dün saat 09.00 sıralarında Büyükçekmece’deki evinden ayrıldı. Büyükçekmece, Tepecik Yolu’na geldiğinde, içerisinde silahlı 5 kişinin bulunduğu otomobil Ersel Yazıcı’nın yolunu kesti. Otomobilden inen silahlı kişiler Ersel Yazıcı’yı da yanlarına alarak ayrıldı. Görgü tanıklarının ihbarı üzerine olay yerine giden polisler Ersel Yazıcı’nın otomobilini buldu. Asayiş Şube Müdürlüğü Ersel Yazıcı’yı bulabilmek için özel bir ekip kurarak bölgede çalışma başlattı. Ersel Yazıcı’nın iş bağlantıları da mercek altına alındı.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV