banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
29 Mart 2024 Cuma

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

Filmleri aratmayan soygun

Büyükçekmece'de pompalı tüfeklerle sigara aracını gasp eden zanlılar güvenlik kameralarına yakalandı.

05 Eylül 2014 Cuma 13:39
Filmleri aratmayan soygun
banner264
Filmleri aratmayan soygun
Büyükçekmece'de pompalı tüfeklerle sigara aracını gasp eden zanlılar güvenlik kameralarına yakalandı.

Filmleri aratmayan soygunda maskeli zanlılardan biri polis tarafından kıskıvrak yakalandı.

Edinilen bilgilere göre olay 28 Ağustos tarihinde saat 14.45 sıralarında Büyükçekmece'de meydana geldi. Sigara dağıtım aracına pompalı tüfeklerle giren maskeli 3 zanlı, araçta bulunan B.T. (29) çalışanı etkisiz hale getirdi. Dağıtım aracını başka bir yere götüren zanlılar, burada sigaraları kendi araçlarına yükledi. Kolilerin yüklenmesinin ardından B.T.'yi kilitleyen soyguncular, hızla olay yerinden uzaklaştı.

Olayı soruşturan Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ve Büyükçekmece İlçe Asayiş Büro ekipleri zanlılardan M.K. (34) isimli şahsı, gözaltına aldı. Mahkemeye sevk edilen şahıs, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ÇIĞLIK MASKELERİ VE POMPALI TÜFEKLERLE SİGARA DAĞITIM ARACINA GİRDİLER

Çığlık maskeleri ve pompalı tüfeklerle sigara dağıtım aracını soyan zanlılar, araç içerisinde bulunan güvenlik kameraları tarafından da saniye saniye görüntülendi. Araç içerisinde bulunan güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde B.T. sigara dağıtım elemanı arabanın arkasında kolileri düzenliyor. Bu sırada maskeli ve pompalı tüfekli 3 soyguncu aniden arabaya giriyor. Bir anda paniğe kapılan B.T. ne yapacağını şaşırıyor. B.T.'yi etkisiz hale getirerek yere yatıran zanlılar, aracı çalıştırarak başka bir yere gidiyor. Araç içerisinde kamer olduğunu fark etmeyen zanlılar burada maskelerini de çıkartıyor.

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV