banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner326
28 Mart 2024 Perşembe

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

İlk toplantıda ortalık karıştı

Büyükçekmece Belediyesi’nin 30 Mart seçimlerinin ardından yapılan ilk meclis toplantısında kavga çıktı.

13 Nisan 2014 Pazar 21:32
İlk toplantıda ortalık karıştı
banner291
İlk toplantıda ortalık karıştı
Büyükçekmece Belediyesi’nin 30 Mart seçimlerinin ardından yapılan ilk meclis toplantısında kavga çıktı.
seo yazılım

Büyükçekmece Belediyesi’nin internet sitesi Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’ndeki meclis toplantısı sırasında yayında olduğu için kavga görüntüleri de canlı yayına taşınmış oldu.
Büyükçekmece Belediye Meclisi’ndeki kavganın nedeni, AK Partili üye Abdullah Erenoğlu’na söz verilmemesi nedeniyle çıktı. CHP’li üyeler ile AK Partili üyeler arasında başlayan atışmaya partililer de dahil oldu. Meclise girmeye çalışan partililere polisler engel oldu.
SÜKUNET ÇAĞRISI

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, internetteki canlı yayını izleyenlere seslenerek, ilk meclis toplantılarında bu tür olayların meydana gelebileceğini belirterek herkesi sakin olmaya çağırdı. Hasan Akgün, “Ricam tüm katılımcılarımız itidalli ve sakın olsunlar bu provokasyona alet olmamanızı istiyorum” dedi.


beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV