banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner319
25 Nisan 2024 Perşembe

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Modern nalburun hedefi bin mağaza

İlk zincirin açılışı Akgün’den, Modern Nalbur konseptiyle yola çıkarak bin mağazalık bir zincir oluşturmayı hedefleyen Dizayn’ın Mağazaları’nın Mimaroba’daki ilk şubesinin açılışını Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün yaptı.

07 Eylül 2013 Cumartesi 18:57
Modern nalburun hedefi bin mağaza
banner264

Modern nalburun hedefi bin mağaza

İlk zincirin açılışı Akgün’den

Modern Nalbur konseptiyle yola çıkarak bin mağazalık bir zincir oluşturmayı hedefleyen Dizayn’ın Mağazaları’nın Mimaroba’daki ilk şubesinin açılışını Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün yaptı.

İlk mağaza Mimaroba’da

Mir Holding’in bin mağaza hedefiyle yola çıktığı Dizayn’ım mağazaları zincirinin ilk halkası Mimaroba Piri Reis Caddesi’nde açıldı. Yaklaşık bir milyon liralık yatırımla gerçekleştirilecek mağazalar zincirinin ilk açılışını Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün yaptı. Açılış töreninde Mir Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Mirmahmutoğulları, Başkan Yardımcısı Adil Mirmahmutoğulları, Yönetim Kurulu Üyeleri Kürşat Tüzmen, Hilmi Güler ve Mustafa Açıkalın da hazır bulundu.

    En ucuzu bizde olmayacak

Açılış töreninde Dizayn’ım markasının mahalle kültürünü yaşatmaya katkı sağlayacağını söyleyen Mir Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Mirmahmutoğulları, “Toplam alan büyüklüğü 300 ila 500 metrekare arasında olacak bu mağazalarda ilk etapta, 10, ardından 100, devamında da 500 ve bin şube psikolojik sınırını aşmayı hedefliyoruz. Bin rakamına ulaştığımızda 5 bin kişiye istihdam sağlayacağız. Her mağaza için rafların içindeki ürünler dahil olmak üzere 1 milyon liralık yatırımı ön görüyoruz. Mağaza başına 2 milyon liralık ciro hedefliyoruz. En ucuz bizde olacak diye bir iddiamız yok. Müşteride, kaliteyi değerinde aldığının hissi uyanmalı” diye konuştu.

İstihdam yaratması memnun edici

Modern Nalbur konseptiyle yola çıkarak önüne bin mağaza hedefi koyan Dizayn’ım Mağazaları zincirinin ilk halkasının açılışını davetliler ile birlikte yapan Akgün, açılış kurdelesini kesmesinin ardından, Mir Holding temsilcilerine hayırlı olsun dileklerini iletti. Mağazayı inceleyerek vatandaşlara sunulan ürünler ile ilgili yetkililerden bilgi alan Akgün, “Bölgemize gelen böyle yatırımların Büyükçekmece’de yaratacağı istihdamı düşündüğümde memnun kalıyorum. Dizayn’ım mağazaları zincirinin hem yatırımcıları için, hem de Büyükçekmeceli vatandaşlar için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV