banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

20 Nisan 2024 Cumartesi

Dijital Yapay Zeka Mı

Sanatseverler AKM’de buluştu

Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi öğrencilerinin resimleri, Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen sergi ile sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

24 Eylül 2013 Salı 03:34
Sanatseverler AKM’de buluştu
banner265

Sanatseverler AKM’de buluştu


Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi öğrencilerinin resimleri, Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen sergi ile sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Halk Akademisi eğitmenlerinden Ekber Yeşilyurt’un kitaplarının imza gününde yapıldığı organizasyona Büyükçekmece Belediye Başkan Vekili Ahmet Şahin ve CHP Eskişehir Milletvekili Süheyl Batum katıldı.

90 resim sergilendi

Atatürk Kültür Merkezi İbrahim Çallı Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen organizasyona vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi. Halk Akademisi öğrencilerinin aldıkları kursların ardından yaptıkları resimlerin sergilendiği bölümde Şahin ve Batum şaşkınlıklarını gizleyemediler. Sergi ve imza töreninin aynı anda yapıldığı gecede CHP Büyükçekmece İlçe Başkanı Dursun Tazegül de hazır bulundu. Sergide 90 ayrı resimin sanatseverlerin beğenisine sunulduğunu söyleyen Ekber Yeşilyurt, “Büyükçekmece’ye sanatın güzelliğini kazandıran Belediye Başkanımız Dr. Hasan Akgün’e teşekkürlerimi sunuyorum. Kitaplarımı sizler içi imzalamaktan mutluluk duyuyorum” dedi.

Akgün’ü ve ekibini tebrik etti

Büyükçekmece Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen böyle bir sergiye katılmaktan dolayı mutluluk duyduğunu ifade eden Batum, Daha güçlü ve sağlam bir toplum olabilmemiz için, kadınlarımız ile erkeklerin sanat etkinliklerine daha fazla katılmaları gerekiyor. Belediyelerin bu tür etkinliklere değer vererek, toplumu sanatsal faaliyetlere yönlendirmesi gerekmekiyor. Görüyorum ki, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün önderliğindeki Büyükçekmece Belediyesi sanata ve sanatçıya hakettikleri değeri veriyor. Kendilerini tebrik ediyorum” diye konuştu.

Destek vermeye devam edeceğiz

İşlerinin yoğunluğu nedeniyle sergiye katılamayan Akgün’e vekalet eden Büyükçekmece Belediye Başkan Vekili Ahmet Şahin, resime gönül veren Ekber Yeşilyurt’u çalışmalarından dolayı tebrik etti. Sanatın insanların yaşamındaki değerini arttırmak üzere Büyükçekmece Belediyesi’nin bu tür etkinliklere destek vermeye devam edeceğini vurgulayan Şahin, “İnsanların duygularını, düşüncelerini ve olayları beceri ve düş gücü kurarak ifade etme araçlarından biri olan resim, diğer sanat dalları gibi tarih boyunca var olmuştur. Sanatçı yaratıcı kişiliğini, üslubu ve özgünlüğü ile birleştirdiğinde ortaya çıkan sanat eserleri bir kültürün yaşayan en önemli varlıkları olmaktadır ’’ dedi.

 

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV