banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner326
25 Nisan 2024 Perşembe

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Tepecik’in yaşam standartları yükseltilecek...

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Tepecik’in yaşam standartlarını daha da yükselteceklerini söyledi.

17 Mart 2011 Perşembe 15:49
Tepecik’in yaşam standartları yükseltilecek...
banner265
Tepecik’in yaşam standartları yükseltilecek...
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Tepecik’in  yaşam standartlarını  daha da yükselteceklerini söyledi.
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün Tepecik ’de yaşayan Trakyalılarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi.
Yerel yönetimlerde hizmetin önüne hiçbir şeyin geçmemesi gerektiğini savunan Başkan Akgün; “ Hizmet yerine siyaset yapılırsa yanlış olur. Şehir gelişemez halk mutsuz olur. Bizim anlayışımız siyaset değil hizmettir. Bu yüzden Tepecik’in yaşam standartlarını mutlaka yükselteceğiz ”dedi.
Öncelikli olarak Tepecik’in önemli sorunlarını teker teker çözmeye çalıştıklarını dile getiren Başkan Akgün; Tepecik de ki elektrik hatlarını toprak altına almaya başladıklarını bu çalışmayı en kısa zamanda tamamlayarak yol ve tretuvar çalışmasına girişeceklerini belirtti.
Tepecik de genç nüfusun yoğun olduğunu dile getiren Başkan Akgün; “ Maddi durumu yerinde olmayan veya belediyenin düğün salonlarını tercih edenler için, Tepecik de iki ayrı düğün salonu yapacağız” şeklinde konuştu.
Kapalı halk pazarı da yapacağını dile getiren Başkan Akgün çocukları da unutmadı. Başkan Akgün; “ Tepecik’ li çocuklarımızın oyun oynadığı park alanlarının hem sayısını artıracağız hem de hijyenik, daha modern, daha görkemli oyun aletleri getireceğiz” şeklinde konuştu.
Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Bayraktar, Soner Bengil, Bayram Ali Üner ve Meclis Üyeleri Ahmet Şahin, Ersel Yazıcı, Kaşif Erdal, Emine Demirci, Yusuf Aktaş, Nihat Ülker, Recep Alparslan’nın da katıldığı gece de Tepecik’in sorunları konuşuldu.

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV