banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner314
20 Nisan 2024 Cumartesi

Dijital Yapay Zeka Mı

Belediyeye haciz şoku!

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’nın makam aracının da içinde bulunduğu 20 araç, belediyenin bir inşaat firmasına olan borcuna karşılık haczedildi.

19 Ocak 2013 Cumartesi 00:20
Belediyeye haciz şoku!
banner311
Belediyeye haciz şoku!
Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’nın makam aracının da içinde bulunduğu 20 araç, belediyenin bir inşaat firmasına olan borcuna karşılık haczedildi.

İddiaya göre Çatalca Belediyesi, Sakarya İnşaat'a Çatalca Çiftlik Köy Sosyal Tesisi’nin inşaatını yaptırdı. 29 Ekim 2012’de CHP İstanbul Milletvekili Süleyman Çelebi’nin de açılışında bulunduğu sosyal tesisin maliyeti 145 bin TL tuttu. Çatalca Belediyesi hakkında, 2012 yılı içerisinde ödenmesi gereken paranın sadece 40 bin TL’sinin ödendiği gerekçesiyle haciz işlemi başlatıldı. Aralarında Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’nın makam aracının da bulunduğu belediyeye ait 20 araç haczedilerek otoparka çekildi.

Konu ile ilgili basın mensuplarının sorularını Sakarya İnşaat şirketi yetkilisi Ümit Sakarya, “Yapımı gerçekleştirilen parkı Çatalca Belediyesi’ne beş ay önce teslim ettik, fakat tesisi teslim ettiğimiz günden itibaren belediye şirketimize gerekli ödemeyi yapmadı. Kendileriyle defalarca görüştük, fakat hiçbir sonuç alamadık. Bunun neticesinde belediyeye ait 20 araçta haczimiz mevcut olup hacze Çatalca Belediye başkanı Cem Kara’nın aracı ile başladık. Araç şu an otoparkta. Yarın sabah oradan alınarak icra yetkilileri tarafından satışa çıkarılacak. Bize hiçbir yol bırakmadılar, biz de alacağımız olan 105 bin lirayı yasal yollardan almak zorunda kaldık” dedi.

Belediye başkanını birçok defa uyardıklarını söyleyen Sakarya, "İcraya gideceğimizi söyledik, fakat bizi dikkate almadı. İstemeyerek de olsa belediyenin araçlarını ve başkanın makam aracını haczettirmek zorunda kaldık” diye konuştu.
 

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV