banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

29 Mart 2024 Cuma

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

Çatalca 12. Erguvan Festivalinde Muhteşem Final...

Çatalca Belediyesi 12. Erguvan Festivali Hande Yener ile final yaptı.

24 Temmuz 2011 Pazar 12:50
Çatalca 12. Erguvan Festivalinde Muhteşem Final...
banner263
Çatalca 12. Erguvan Festivalinde Muhteşem Final...
Çatalca Belediyesi 12. Erguvan Festivali Hande Yener ile final yaptı. Festivalin final gecesinde festival süresince düzenlenen turnuvalarda dereceye girenlere ödüller verilirken, sünnet çocukları da hediyelerini Başkan Cem Kara’nın elinden aldılar. Festivalin final gecesinde 12. Erguvan Festivaline katkı sağlayan sponsorlar da unutulmadı. Gecede yapılan havai fişek gösterisinin ardından Hande Yener konseri ile Çatalca Belediyesi 12. Erguvan Festivali sona erdi.
Çatalca Belediyesi 12. Erguvan Festivalinin sekizinci yani son gecesinde Çatalca Belediyesi tarafından sünnet ettirilen 70 çocuğa Başkan Cem Kara tarafından hediyeler verildi. Hediye töreninin ardından sünnet çocuklarıyla Başkan Cem Kara hatıra fotoğrafı çektirdi. Ardından sahneye Karaca dans grubu çıktı. Sergilemiş oldukları koreograflarla büyük alkış alan dans grubunun gösterisi sonrası festival süresince düzenlenen masa tenisi ve tavla turnuvalarında dereceye girenlere madalyaları ve hediyeleri verildi.
Hediye ve madalya töreninin ardından Çatalca Belediyesi 12. Erguvan Festivaline katkı sunan tüm sponsorlar teker teker sahneye davet edilerek Belediye Başkanı Cem Kara tarafından teşekkür plaketleri verildi. Tüm sponsorlara teşekkür eden Başkan Cem Kara; “Başta festivaline sahip çıkan, festivalini destekleyen Çatalca halkı olmak üzere, festivalimize en büyüğünden, en küçüğüne katkı sunan tüm sponsorlarımıza teşekkür ediyorum” dedi. Plaket törenin ardından Onuncu Yıl Marşı eşliğinde havai fişek gösterisi başladı. Yapılan havai fişek gösterisinin sona ermesiyle beraber sahneye herkesin merakla beklediği isim, Hande Yener geldi. Hande Yener sevilen şarkılarını festival alanını hınca hınç dolduran hayranlarıyla beraber söyledi. Sahnede performansıyla Çatalcalıları coşturan Hande Yener’e konseri izleyenler de eşlik etti. Bu arada şarkıcı Hande Yener’e Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara tarafından bir teşekkür plaketi ve çiçek takdim edildi.

Belediye Başkanı Cem Kara yine protokoldeki yerinden ayrılarak bir süre Hande Yener konserini vatandaşlarla birlikte izledi. Burada halkın festival ile ilgili görüşlerini alan Başkan Cem Kara’ya vatandaşlar teşekkürleriyle karşılık verdiler. Konserin bitmesinin ardından Başkan Cem Kara yine alışılmış bir şekilde stantları gezerek vatandaşlarla bir araya geldi. 12. Erguvan Festivalinin final gecesine, Çatalca Kaymakamı Nevzat Taşdan, Çatalca Garnizon Komutanı Vekili Mustafa Selver de katıldı.

 

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV