banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner319
20 Nisan 2024 Cumartesi

Dijital Yapay Zeka Mı

EYLÜL MECLİSİ TOPLANDI

Çatalca Belediye Meclisi, Ağustos ayı tatilinden sonra 1 Eylül 2014 Pazartesi günü Çatalca Belediyesi Meclis Salonu’nda saat 10:30’da toplandı. Meclis gündeminde sekiz madde vardı.

02 Eylül 2014 Salı 17:11
EYLÜL MECLİSİ TOPLANDI
banner312
EYLÜL MECLİSİ TOPLANDI
 
Çatalca Belediye Meclisi, Ağustos ayı tatilinden sonra 1 Eylül 2014 Pazartesi günü Çatalca Belediyesi Meclis Salonu’nda saat 10:30’da toplandı. Meclis gündeminde sekiz madde vardı.
 
İlk gündem maddesi Çanakça Mahallesi’nde bir hayırsever tarafından yapılması düşünülen sağlık ocağı konusuydu. Burada bir açıklama yapan Başkan Cem Kara, “Çanakça’da atıl vaziyette bulunan sağlık ocağı için yıkım kararı alındı. Yıkım sonrasında bir hayırseverimiz sağlık ocağını kurallar doğrultusunda yapmak istiyor. Biz de bir yıllık bir protokol yaparak bu sağlık ocağının inşaatını yaptırmak istiyoruz” dedi. Mecliste kabul edilen birinci gündem maddesinin ardından TEDAŞ Genel Müdürlüğü tarafından yapılacak trafo yerleri için meclisin iki ve üç numaralı gündem maddeleri görüşülerek kabul edildi. Büyüyen Çatalca’nın enerji ihtiyacını karşılayacak trafolar hakkında da Meclis’e bilgi verildikten sonra, dördüncü gündem maddesi ile ilgili Başkan Cem Kara bir konuşma yaptı. “Türkiye Cumhuriyeti’nde nüfusa göre en çok spor tesisi olan ilçeyiz. Fakat spor tesislerini yaptıktan sonra da korumalıyız, denetlemeliyiz. Okullarımızın hemen hemen hepsinde kapalı spor salonu var ama vatandaşların hizmetinde daha aktif olması gerekiyor. Mahallelerimizde de spor tesisleriyle ilgili kullanım kaynaklı sıkıntılar var. Umut ediyorum ki bu sorunları da hep birlikte çözeceğiz.” diyen Başkan Cem Kara, daha sonra dördüncü gündem maddesi olan Subaşı Mahallesi’ndeki halı saha işletilmesi konusunu oylamaya sundu. Oylanan konunun ardından beş, altı ve yedi numaralı gündem maddeleri de onaylandı. Gündemin sekizinci gündem maddesi de oylanarak Plan ve Bütçe Komisyonu’na gönderildi. Meclis, Plan ve Bütçe Komisyonu’ndan gelecek raporu görüşmek üzere 2 Eylül 2014 Salı günü aynı saatte Çatalca Belediye Meclis Salonu’nda toplanacak.

Çatalca Belediye Meclisi 1 Eylül 2014 Pazartesi gündemi şöyleydi:
 
1.    İlçemiz, Çanakça Mahallesi 1329 nolu parselde Sağlık Ocağı yapımı ile ilgili Emlak ve İstimlak Müdürlüğü'nün teklifi.
 
 
2.    İlçemiz, Kaleiçi Mahallesi 653 ada 1 parselin 25 yıllık kat irtifak haklarının Tedaş Genel Müdürlüğüne verilmesi  ile ilgili Emlak ve İstimlak Müdürlüğü'nün teklifi.
 
 
3.    İlçemiz, Kaleiçi Mahallesi 652 ada 1 parselin 25 yıllık kat irtifak haklarının Tedaş Genel Müdürlüğüne verilmesi  ile ilgili Emlak ve İstimlak Müdürlüğü'nün teklifi.
 
 
4.    İlçemiz, Subaşı Mahallesi 181 parselde halı saha işletilmesi  ile ilgili Emlak ve İstimlak Müdürlüğü'nün teklifi.
 
 
5.    Belediyemiz ile Lozan Mübadilleri Vakfı arasında ortak olarak imzalanan “ Avrupa Kültür Başkenti Çatalca Mübadele Müzesi İşletme Protokolü ” nün onaylanması ile ilgili Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü' nün teklifi.
 
 
6.    İlçemizde bulunan amatör Spor Kulüplerine nakdi yardım ile ilgili Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün teklifi.
 
 
7.    Yalova İli Kaytazdere Belediyesi ile Çatalca Belediyesi'nin Kardeş Belediye olunması ile ilgili Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün teklifi.
 
 
8.    2015 Yılı bazı vergi gelirleri ve harç tarifelerinin görüşülmesi ile ilgili Mali Hizmetler Müdürlüğü'nün teklifi.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV