banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner306
29 Mart 2024 Cuma

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

SORUN OLAN DERELER VE KÖPRÜLER DSİ YETKİLİLERİNE AKTARILDI

Çatalca'da 8 ve 9 Eylül 2009 tarihlerinde yaşanan sel felaketi sonrasında sorun teşkil eden dereler ve dere yatakları DSİ tarafından ıslah edilmişti.

13 Mart 2012 Salı 12:37
SORUN OLAN DERELER VE KÖPRÜLER DSİ YETKİLİLERİNE AKTARILDI
banner312
SORUN OLAN DERELER VE KÖPRÜLER DSİ YETKİLİLERİNE AKTARILDI

Çatalca'da 8 ve 9 Eylül 2009 tarihlerinde yaşanan sel felaketi sonrasında sorun teşkil eden dereler ve dere yatakları DSİ tarafından ıslah edilmişti. Devlet Su İşleri tarafından hızlı bir biçimde gerçekleştirilen bu dere ıslahları sonrasında, Çatalca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü teknik personeli ile Devlet Su İşleri 14. Bölge Müdür Yardımcısı ve teknik heyeti yetkilileri Çatalca'da bazı derelerde incelemelerde bulundu.
Kaleiçi Mahallesi Sivat Mevkii olarak bilinen Karasu Deresi üstü ve Turgut Özal Caddesi yanından geçen Ayvalıdere üzeri ile Ovayenice Mahallesi Damlıca Dere üzerinde bulunan, araç ve yaya geçişini sağlayan; ancak gerek yetersiz kesit ve gerekse de yetersiz mühendislik hizmeti ile geçmiş yıllarda inşaa edilmiş, ilçede yaşanan sel felaketinde de ağır hasar görmüş olan köprülerin yıkılarak, yeniden inşa edilmesi hususunda proje çalışmalarının başlanması gerektiği belirtilerek, sorun olan dereler ve köprüler ile ilgili olarak tüm bilgiler, Çatalca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri tarafından Devlet Su İşleri 14. Bölge Müdürlüğü yetkililerine iletildi
 

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV