banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner319
25 Nisan 2024 Perşembe

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Tarım Müdürlüğün'den Çatalca'ya Müjde

Çatalca’da yapılan tarım toplantısı sonuç doğurdu

08 Mart 2012 Perşembe 10:29
Tarım Müdürlüğün'den Çatalca'ya Müjde
banner304
Tarım Müdürlüğün'den Çatalca'ya Müjde

Çatalca’da yapılan tarım toplantısı sonuç doğurdu

Kaymakamlık, Büyüşkehir Belediyesi Tarım Komisyonu ve Tarım il Müdürlüğü işbirliğinde Çatalca Halk Eğitim Merkezi Salonunda düzenlenen toplantı başarı ile ve yoğun bir katılım ile gerçekleştirildi. Düzenlenen toplantıya, Çatalca Kaymakamı Nevzat Taşdan, Tarım il müdürü Ahmet Kaygusuz, Büyükşehir Belediyesi Tarım Komisyonu Başkanı Namık Öztürk, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Ak Parti ilçe Başkanı Selim Güçbilmez, İl Tarım Müdürlüğü şube müdürleri B. Alper Kocatürk ve Nazmiye Meral İstanbul Büyükşehir Belediyesi İski Havza Koruma Müdürü Adem Şanlısoy ve Büyükşehir Şehir Planlama Müdür Yardımcısı Gökhan Yılmaz ‘in yanı sıra köy ve mahalle muhtarları da katıldı. Toplantıda Bölgenin yol haritası niteliğinde olan “1/100.000 Ölçekli İstanbul Çevre Düzeni Planında Çatalca`ya günübirlik turizm ve mutlak tarım alanı rolü biçildiği, bu kapsamda Çatalca’da tarım ve hayvancılık bazında iyileştirmeler yapıldığı dile getirildi. Bu kapsamda bilgi veren Tarım komisyonu Başkanı Namık Öztürk, “Hayvancılık ve tarım ile ilgili yapı yapmak isteyenler için, köylerimizde % 25 daha hak elde edildiğini. 1000 m²`de 250 m², 2000 m² ve daha üzerinde 500 m² müştemilat yapılabileceğini belirterek büyükşehir belediyesince son günlerde yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi sunumu yaptı. İlçe Belediye Başkanı Cem Kara da söz alarak çalışmalarda ortaya çıkan yeni gelişmeler ile ilgili bilgi verdi.
Ak parti İlçe Başkanı Selim Güçbilmez’in söz alarak çatalca çiftçilerinin ahır ve müştemilat yapmak için İstanbula Tarım İL Müdürlüğüne gitmek zorunda olmalarının onlara büyük yük getirdiğini bu nedenle çatalca da İl Tarım Müdürlüğünce elamanların görevlendirmesi halinde çiftçilerin bu eziyetten kurtarılabileceğini belirtmesi üzerine devreye giren Tarım İl müdürü Ahmet Kaygusuz’un bu sorunu memnuniyetle çözeceklerini ve Çatalca haftanın belli günlerinde elaman göndererek çatalca çiftçilerini mağdur etmeyeceklerini belirtmesi büyük memnuniyet doğurdu. Toplantıda kapanış konuşması yapan Kaymakam Taşdan, Tarım il müdürünün bu müjdesinin çok sevindirici olduğunu belirterek toplantının organize edilmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti. 

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV