banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner323
29 Mart 2024 Cuma

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

Başkan Kadir Topbaş'ın İsmi Verilen Park Hizmete Açıldı

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Dr. Mimar Kadir Topbaş Şehir Parkı açılışını gerçekleştirdi.

31 Mayıs 2013 Cuma 18:42
Başkan Kadir Topbaş'ın İsmi Verilen Park Hizmete Açıldı
banner263
Başkan Kadir Topbaş'ın İsmi Verilen Park Hizmete Açıldı

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Dr. Mimar Kadir Topbaş Şehir Parkı açılışını gerçekleştirdi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın ismi verilen “Dr. Mimar Kadir Topbaş Şehir Parkı, düzenlenen törenle hizmete girdi. Açılışa; Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet Selamet, protokol üyeleri, vatandaşlar ve çok sayıda çocuklar katıldı. İstanbul Büyükşehir Belediye Bando Ekibinin ve folklor grubunun gösterileriyle başlayan açılış, protokol konuşmalarıyla devam etti.

Parkın ismini İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın ismini verdiklerini hatırlatan ve bundan dolayı da çok memnun olduklarını dile getiren Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, “Esenyurt’ta oldukça ateist, inançsız, vatan haini insanların adı var. Ne yapalım değiştirmeyelim mi? Güzel bir isim vermeyelim mi? Kadir Topbaş’ın adından daha güzel bir isim mi var? Rahatsızlığı dolayısıyla burada gelemedi. Sevgilerini gönderdi” dedi.

Bazı insanların bazı kişileri ağaç katili olarak tanımladıklarını dile getiren başkan Kadıoğlu sözlerini şöyle sürdürdü:

“1994’ten beri İstanbul’a başka ağaç dikmiyor. Biz ağaç kesmiyoruz. Yol yapıyoruz. Ama bir taraftan da vatandaşlarımız dinlensin diye böyle parklar yapıyoruz. Bazıları çıkıyor siz yeşil alanları satıyorsunuz diyor, 621 bin metrekare yeri satın aldık. Adam 2 dönümlük için hala diyor ki efendim yeşil alanları siz satıyorsunuz. Yeşil alanının parkın ne olduğunu anlamıyor ki yeşil alanın ne olduğunu buraya gelmiyor. Buraya gelse görecek. Esenyurt’ta zaten bunları görüyorsunuz. Bu şekilde konuşanlara da zaten itibar etmiyorsunuz.”

Parkta vatandaşların her türlü imkanlardan yararlanması için her şeyi düşündüklerini belirten başkan Necmi Kadıoğlu, vatandaşların hem parkta sabah kahvaltısı yaptıklarını hem de pikniklerini rahatlıkla yapacaklarını söyledi.

“YAKUPLU’DA YAPILAN HER TÜRLÜ YENİLİKLER BİZİ DE MEMNUN EDİYOR”

Parkın açılışında komşu belediye olarak katılmak istediklerini söyleyen Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, “Beylikdüzü yoğun bir nüfusa sahip. Başkanımız da bu manada birçok parkı bu ilçeye kazandırdı. Komşu ilçemiz olması nedeniyle burada yapılan her türlü yeni proje Beylikdüzülü olarak bizi de memnun ediyor” şeklinde konuştu.

“ÇEVRE DOSTLARI, 1 MİLYON 107 BİN AĞACI MAALESEF GÖRMÜYOR”

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın rahatsızlığı nedeniyle parkın açılışına gelemediklerini söyleyen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet Selamet, katılımcılara başkan Topbaş’ın selamlarını ve sevgilerini iletti.

Yeşil alanlar konusunda çok hassas olduğunu dile getiren başkan Selamet, “Bizim yeşili ortadan kaldırmaya çalıştığımızı belirtiyorlar. Bizim yeşil alanı ortadan kaldırmaya çalıştığımızı söyleyen kişiler, İstanbul için hiç ter dökmezken 1 milyon 107 bin ağaç diktik İstanbul’a. Şimdi Taksim Gezi Park’ta yer alan ağaçların bir başka yere aktarılmasına tahammül edemeyen çevre dostları, 1 milyon 107 bin ağacı maalesef görmüyor. Söyleyecek bir söz bulamıyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet Selamet Dr. Mimar Kadir Topbaş Şehir Parkı’nın açılış kurdelesini keserek vatandaşların hizmetine açtı. Açılıştan sonra başkanlar parkta bulunan basketbol sahasına girerek basketbol oynadı. Oyun oynadıktan sonra da grup halinde park gezildi.

PARK 40 BİN METREKARE ALANDAN OLUŞUYOR

Esenyurt'a yapılan ve 40 bin metrekareden oluşan parkta; 69 adet barbekülü piknik alanı, 18 bin metrekaresi yeşil alan, 2 adet kafeterya binası, 1 adet teknik ofis binası, 4 adet modüler sahası, 2 adet basketbol ve voleybol sahası, 2 takım çocuk oyun grubu, 2 takım açık alan spor aletleri bulunuyor. 

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV