banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
19 Nisan 2024 Cuma

Filistinli Gazeteciler Sendikası acı bilançoyu açıkladı

CHP Gürbüz Çapan'la ilgili son kararını verdi

Yargıtay tarafından 5 yıllık hapis cezası onanan Gürbüz Çapan, CHP'nin Esenyurt Belediye Başkan Adayı oldu.

10 Şubat 2014 Pazartesi 20:41
CHP Gürbüz Çapan'la ilgili son kararını verdi
banner265
CHP Gürbüz Çapan'la ilgili son kararını verdi
Yargıtay tarafından 5 yıllık hapis cezası onanan Gürbüz Çapan, CHP'nin Esenyurt Belediye Başkan Adayı oldu.

Yargıtay 5. Ceza Dairesi, eski Esenyurt Belediye Başkanı Gürbüz Çapan'a 'suç işlemek amacıyla örgüt kurmak ve rüşvet almak' suçundan İstanbul 9'uncu Ağır Ceza Mahkemesi'nin verdiği 5 yıl hapis cezasını onamıştı.
CHP, KESİN KARARINI VERDİ

Bu karar sonrası CHP'nin Gürbüz Çapan'ın adaylığını geri çekeceği yönünde yorumlar yapılmıştı. Ancak bugünİstanbul'un ilçelerinde adayların kesinleşmesinin ardından, CHP Esenyurt Belediye Başkan Adaylığı için Gürbüz Çapan ismi üzerinde kesin karar kılındı.
SON GÜN 18 ŞUBAT

Çapan, cezanın kesinleşmesi halinde belediye başkan adayı olamayacak. CHP yönetiminin Çapan'a verilen bu ceza nedeniyle Esenyurt Belediye Başkan adaylığı için başka bir isim bildirebileceği belirtiliyor. Seçim takvimine göre siyasi partilerin belediye başkan adaylarınıYSK'ya 18 Şubat 2014 salı günü saat 17.00'ye kadar bildirmesi gerekiyor.
"BEN TABUTUMU KOYUYORUM"

Çapan, Esenyurt Cumhuriyet Meydanı'nda bir miting düzenlenen mitingde "Birinci göreviniz bu pis suratlıları, kara kalplileri buradan kovmaktır. Ne olursa olsun... Çıkıyor sahte kabadayı kefenle yola çıktığını söylüyor. Niye mahkemelerle, hakimle, savcıyla oynuyorsun? Niye her gün polis tayini yapıyorsun? Hadi ölümü ve kefeni göze almıştın? Ben tabutumu koyuyorum. Tabutumu koyacağım, kaldıracaksınız. Bunu Türkiye, İstanbul, Esenyurt görecek. Önce Esenyurt'u sonra İstanbul'u ve arkasından Türkiye'yi temizleyeceğiz" ifadelerine yer verdi.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV