banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner326
20 Nisan 2024 Cumartesi

Dijital Yapay Zeka Mı

Esenyurt’ta Banka Soygunu

Esenyurt’ta bulunan bir banka şubesine gelen 2 kişi çalışanları silahla etkisiz hale getirip veznede bulunan yaklaşık 7 bin 500 lirayı alarak kaçtı.

08 Ekim 2013 Salı 18:05
Esenyurt’ta Banka Soygunu
banner322
Esenyurt’ta Banka Soygunu
Esenyurt’ta bulunan bir banka şubesine gelen 2 kişi çalışanları silahla etkisiz hale getirip veznede bulunan yaklaşık 7 bin 500 lirayı alarak kaçtı.Olay, Saat 14.30 sırlarında Hadımköy Yolu üzerinde bulunan bir banka şubesinde yaşandı. Şubeye gelen 2 kişi silahla çalışanları etkisiz hale getirdi. Soyguncular, güvenlik görevlisinin de silahını alarak vezneye yöneldi. Vezne görevlisinin kafasına silah dayayan soyguncular, kasadaki paraların kendilerine verilmesini istedi. Veznede bulunan yaklaşık 7 bin 500 lirayı alan 2 soyguncu hızla banka şubesinden çıkarak otomobile yöneldi. Bu sırada yan binanın güvenlik görevlileri de soyguncuları durdurabilmek için havaya ateş açtı. Güvenlik görevlisinden aldıkları silahı da yere atan soyguncular otomobille kaçarak olay yerinden uzaklaştı. Soygun ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olay yeri inceleme ekipleri banka şubesinde parmak izi çalışması yaptı. Polis şapka takan ancak yüzlerinde maske olmayan 2 soyguncunun kimliğini belirlemek için güvenlik kameralarını inceleme altına aldı. Soyguncuların attığı güvenlik görevlisine ait silah da delil torbasına konularak incelendi. Polisin, failleri yakalamak için başlattığı çalışma sürüyor.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV