banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner323
20 Nisan 2024 Cumartesi

Dijital Yapay Zeka Mı

İstanbul'da lezbiyen aşık cinayeti

İstanbul'da eşcinsel bir kadın, bir erkekle ilişkisi olduğunu öğrendiği kız arkadaşını öldürdü.

30 Nisan 2014 Çarşamba 12:55
İstanbul'da lezbiyen aşık cinayeti
banner304
İstanbul'da lezbiyen aşık cinayeti

Tabela Neon

İstanbul'da eşcinsel bir kadın, bir erkekle ilişkisi olduğunu öğrendiği kız arkadaşını öldürdü.
Esenyurt'ta eşcinsel H.C. (26), ilişki yaşadığı S.D. (21) adlı genç kızın bir erkekle ilişkisi olduğunu öğrendi. Kız arkadaşı S.D.'yi ablasının evine çağıran H.C., burada bir süre ablası ve arkadaşıyla sohbet etti. Daha sonra bir bahane uydurarak ablasını evden dışarı gönderen H.C., kız arkadaşı S.D ile tartışmaya başladı.
GÖĞSÜNDEN BIÇAKLADI

Tartışmanın uzaması üzerine H.C. kız arkadaşını göğsünden bıçakladı. Bağrışma seslerini duyan komşular polise haber verdi. Aldığı bıçak darbeleri ile ağır yaralanan S.D., olay yerine çağırılan ambulansla Esenyurt Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
HAYATINI KAYBETTİ

S.D., hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Polis H.C'yi gözaltına alırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV