banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner309
24 Nisan 2024 Çarşamba

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

İstanbul'da Seçim Mühürleri Çalındı

İstanbul Esenyurt'ta 20 evet ve 10 sandık kurulu mührü ile belediye seçimlerinde kullanılacak 312 adet mavi zarf çalındı.

23 Mart 2014 Pazar 17:20
İstanbul'da Seçim Mühürleri Çalındı
banner311
İstanbul'da Seçim Mühürleri Çalındı


İstanbul Esenyurt'ta 20 evet ve 10 sandık kurulu mührü ile belediye seçimlerinde kullanılacak 312 adet mavi zarf çalındı.
Yerel seçimlerin yapılacağı 30 Mart'a sayılı günler kala İstanbul'un Esenyurt ilçesinde 'mühür hırsızlığı' şoku yaşanıyor. İlçede önümüzdeki hafta seçimlerde kullanılacak 30 mührün çalındığı ortaya çıktı. Esenyurt 1. İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı'na teslim edilen 20 "evet" ve 10 sandık kurulu mührü ile belediye seçimlerinde kullanılacak 312 adet mavi zarfın çalındığı öğrenildi. Şehit Caner Mert Kapalı Spor Salonu'nda muhafaza edilen mühür ve zarfların 11 Mart 2014 Salı gecesi ortadan kaybolduğu tespit edildi. Olayın üzerinden 10 gün geçmesine rağmen hiçbir siyasî partinin konudan haberdar olmaması dikkat çekti.

POLİS, HIRSIZI ARIYOR AMA...

Kamuoyundan adeta sır gibi saklanan Esenyurt'taki mühür hırsızlığı olayı, ortaya çıkan tutanaklarla doğrulandı. İlçe seçim kurulunun tespit ettiği çalıntı mühürler için emniyetin çalışma başlattığı, MOBESE ve kamera kayıtlarının incelemeye alındığı ifade edildi. Ancak şu ana kadar hiçbir somut sonuç elde edilemedi.

MÜHÜR HER YERDE KULLANILABİLİR

AK Parti'nin kalelerinden biri olarak bilinen Esenyurt'ta kıyasıya bir seçim yarışı yaşanıyor. Siyasi parti temsilcileri, mühürlerin sadece bu bölgeye özgü değil, seçimde hile yapmak isteyenlerce İstanbul genelinde ve tüm Türkiye'de kullanılabileceği uyarısı yaptı. Sandık güvenliğini ihlal edenlerin tespit edilmesi ve hırsızlık hadisesinin bir an önce aydınlatılması gerektiği vurgulandı.


beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV