banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner309
20 Nisan 2024 Cumartesi

Dijital Yapay Zeka Mı

İstanbul'da vahşi cinayet

Ütüyle kafasını parçalayıp 37 bıçak darbesiyle öldürdü

18 Eylül 2014 Perşembe 11:55
İstanbul'da vahşi cinayet
banner267
İstanbul'da vahşi cinayet
Ütüyle kafasını parçalayıp 37 bıçak darbesiyle öldürdü
İstanbul Esenyurt’ta 6 çocuk babası Recep Y. (54), evdeki 2 çocuğunu markete gönderdikten sonra eşi Elif Y’nin kafasını ütü ile parçaladı ve 37 yerinden bıçaklayarak öldürdü.

Olay, Güzelyurt Mahallesi’nde geçen cuma akşamı meydana geldi. Bir süre önce akıl hastanesinde tedavi gören zanlı, cinayetin ardından evin önünde toplanan kalabalığa kendi evini göstererek “Burada ne oldu?” diye sordu.

Gözaltına alınan Recep Y., polise “Ben eşimi öldürmedim. Eşimi Ergenekon öldürdü” şeklinde ifade verdi. Savcılığa sevk edilen katil zanlısı, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV