banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner323
23 Nisan 2024 Salı

Dijital Yapay Zeka Mı

Kamyon Kasasında 1,5 Ton Esrar Ele Geçirildi

İstanbul narkotik polisi, Esenyurt'ta Diyarbakır’dan İstanbul’a gelen bir kamyona düzenlediği operasyonda kireç çuvallarının altına gizlenmiş 1 ton 520 kilo uyuşturucu ele geçildi.

27 Mayıs 2014 Salı 17:41
Kamyon Kasasında 1,5 Ton Esrar Ele Geçirildi
banner267
Kamyon Kasasında 1,5 Ton Esrar Ele Geçirildi
Tabela Neon

İstanbul narkotik polisi, Esenyurt'ta Diyarbakır’dan İstanbul’a gelen bir kamyona düzenlediği operasyonda kireç çuvallarının altına gizlenmiş 1 ton 520 kilo uyuşturucu ele geçildi. Gözaltına alınan kamyon şoförü ve ele geçirilen uyuşturucu, Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, beyaz çekicili, sarı kasalı bir kamyonla Diyarbakır'dan İstanbul'a uyuşturucu sevkiyatı yapılacağı yönündeki istihbarat üzerine harekete geçti. Kamyonun tespit edilmesi için Bolu ile İstanbul arasında 50'ye yakın ekip görevlendirildi. Tarife uygun çok sayıda kamyonu fark ettirmeden takip eden ekipler, bir mola yerinde mercek altına aldıkları kireç yüklü kamyondan şüphelendi. Esenyurt'a kadar takip edilerek durdurulan kamyonda yapılan aramalarda, kireç çuvallarının altına gizlenmiş halde, 65 çuval ot ve 9 çuval toz esrar olmak üzere toplam 1 ton 520 kilo esrar ele geçirildi.

‘NARKOTİK KÖPEKLERİNE KARŞI KİREÇ ÖNLEMİ’

Şahısların uyuşturucunun kokusunun narkotik köpeklerince anlaşılmaması için uyuşturucuları kirecin altına gizledikleri belirlendi. Operasyonda kamyonun şoförü H.M.C. gözaltına alındı. H.M.C’nin ifadesinde, "Kamyonu daha yeni aldım. İlk seferimde yakalandım. Uyuşturucunun sahibi 'dayı' olarak bilinen bir kişi." dediği öğrenildi.

Polis ekipleri, şoförün ifadesinde belirttiği 'dayı' lakaplı uyuşturucu baronunu yakalamak için çalışma başlattığı bildirildi.

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV