banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

25 Nisan 2024 Perşembe

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Kitaplar Devletten, Defterler Belediyeden

Esenyurt 'ta 2013-2014 eğitim-öğretim dönemi için ilk ders zili çaldı.

18 Eylül 2013 Çarşamba 00:03
Kitaplar Devletten, Defterler Belediyeden
banner291
Kitaplar Devletten, Defterler Belediyeden
Esenyurt 'ta 2013-2014 eğitim-öğretim dönemi için ilk ders zili çaldı.
Esenyurt 'ta 2013-2014 eğitim-öğretim dönemi için ilk ders zili çaldı. Esenyurt TOKİ Kız Meslek Lisesi'nde gerçekleşen tören ile ilçede eğitim görecek 120 bin öğrenci ders başı yaptı.

Açılış programında 2013-2014 eğitim öğretim dönemi için "Kitaplar Devletten, Defterler Belediyeden" kampanyası ile öğrencilere okul defterlerini Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu takdim etti. İlçede 120 bin öğrenciye toplam 780 bin defter dağıtımı yapılacak. Bu yıl ilk kez böyle bir uygulama yapılan Esenyurt 'ta okul defterleri Başkan Kadıoğlu tarafından temin edilmesi öğrencileri mutlu etti.

TOKİ Kız Meslek Lisesi bahçesinde düzenlenen ilk ders zili açılış programına Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Özvatan, Okul Müdürleri, Siyasi parti temsilcileri, Belediye meclis üyeleri, Muhtarlar, öğrenciler ve öğrenci velileri katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ardından, TOKİ Kız Meslek Lisesi Müdürü Cavit Selvi açılış konuşması yaparak eğitime büyük destek veren Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'na teşekkür etti.

Okul Müdürü Cavit Selvi ardından söz alan İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Özvatan yaptığı konuşmasında, Esenyurt 'ta el birliği ile eğitim düzeyinin daha da yükseleceğini söyledi. Özvatan, " Bugün öğrenciler ve velilerimiz için önemli bir dönüm noktasıdır. İlçemizde yeni açılan okullar ile sınıf mevcutları 60'lardan 40'lara düşmüştür. Amacımız ülkemizde ve ilçemizde eğitim düzeyini en üst seviyeye çıkarmaktır. El ele vererek çocuklarımızı en iyi şekilde yetiştirmek ve topluma faydalı bireyler olmalarını sağlamak istiyoruz. 2013-2014 eğitim-öğretim döneminin başarı ve mutluluk getirmesini diliyorum" dedi.

KADIOĞLU: "KENDİNİZE, AİLENİZE VE TOPLUMA KARŞI SORUMLULUĞUNUZ VAR"

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu yaptığı konuşmasında, öğrencilere seslenerek başarmanın yolunun sorumluluk olduğunu ifade etti. Başkan Kadıoğlu, " Sevgili gençler sizlerin 3 tane sorumluluğunuz var. Birisi kendinize karşı, birisi ailenize, diğeri ise topluma karşı olan sorumluluktur. Kendinize karşı sorumluluğunuz; buraya okumaya, geleceğinizi imar etmeye ve şekillendirmeye geldiniz. Buradan aldığınız eğitimler ile bir meslek edinmeye geldiniz. Fakat bu eğitim kurumunun kapısından çıkınca kötülüklere karşı dikkat etmelisiniz. Aileniz sizlere fedakarlık göstererek buralara göndermiştir. Ailenize karşı bu sorumluluğunuzu yerine getirmek için çaba göstermelisiniz. Toplum ise sizden, eğitimini tamamlamış, komşusuna, çevresine, ülkesine ve toplumuna faydalı insanlar olmanızı istiyor. Bizler sizleri devletine ve milletine bağlı eğitimini tamamlamış, iyi insanlar yetiştirmek için çaba gösteriyoruz. Yeni eğitim döneminiz hayırlı ve başarılı olsun" dedi.

BAŞKAN KADIOĞLU DEFTERLERİ KENDİSİ DAĞITTI

Konuşmalar ardından Esenyurt Halk Eğitim Merkezi öğrencileri tarafından hazırlanan halk oyunları folklor gösterisi gerçekleşti. Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu bu yıl ilk kez uygulanan " Kitaplar Devletten, Defterler Belediyeden" kampanyası ile öğrencilere defter dağıtımını bizzat kendisi yaptı. Defter dağıtım sonrasında Başkan Kadıoğlu ve protokol mensupları öğrenciler ile birlikte ilk ders zilini çaldılar. Sınıfları ziyaret eden Başkan Kadıoğlu, öğrenciler ile sohbet ederek başarı dileklerinde bulundu.

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu TOKİ Kız Meslek Lisesi açılış töreni ardından bu yıl eğitim ve öğretime açılan Belma Barut İlköğretim okulunu da ziyaret ederek, okul yöneticilerinden eksikler hakkında bilgi aldı

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV