banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner323
20 Nisan 2024 Cumartesi

Dijital Yapay Zeka Mı

TÜRKİYE'NİN DEĞİL TÜRK MİLLETİNİN GÜNDEMİ

ESENYURT ÜLKÜ OCAKLARI 9.HAFTA SEMİNERİ TÜRKİYE'NİN DEĞİL TÜRK MİLLETİNİN GÜNDEMİ Esenyurt Ülkü Ocaklarının Düzenlemiş olduğu Türkiye'nin Değil Türk Milleti Konulu Seminerimizi MHP MYK Üyesi Sn. Av. Özcan PEHLİVANOĞLU vermiştir.

25 Kasım 2013 Pazartesi 13:03
TÜRKİYE'NİN DEĞİL TÜRK MİLLETİNİN GÜNDEMİ
banner304
TÜRKİYE'NİN DEĞİL TÜRK MİLLETİNİN GÜNDEMİ

ESENYURT ÜLKÜ OCAKLARI 9.HAFTA SEMİNERİ TÜRKİYE'NİN DEĞİL TÜRK MİLLETİNİN GÜNDEMİ Esenyurt Ülkü Ocaklarının Düzenlemiş olduğu Türkiye'nin Değil Türk Milleti Konulu Seminerimizi MHP MYK Üyesi Sn. Av. Özcan PEHLİVANOĞLU vermiştir.

Pehlivanoğlu Türk Milletinin tarihinden örnekler verdi Bız Türkler 4000-5000 yıldır Balkanlarda ve Avrupada yaşıyoruz. Türklüğün konuşulmadıgı devirde gerçekleşen hadiseler bugün son 30 yılda malesef Türkiye'de gerçekleşti onun için Türk Milletinin gündeminde olması gereken en önemli husus Türk kalıp kalmamaktır. Türkçe'yi ortadan kaldırmak meselesi şurdan kaynaklanıyor ecdadımız neredeyse Vatikan'a gitmek üzere Romanya'yı almak üzereydi bunu tarihten öğrenin. Avrupa'nın içine girmişler Osmanlıdan çok önce bize tarihte yanlış öğretiyorlar. Osmanlıdan 500 yıl önce avrupa'da ve balkanlardayız Finlandiyadayız İsveç'teyiz Danimarka'dayız atalarımız oraya kadar uzanmıştır. Fatih Sultan Mehmet Hanla beraber Vatikan'ı elde etmek Vatikan'ı çökertmek Avrupa'da bu haclı hristiyanlıgını yok etmek üzereydik. Tabii biz Vatikan'ı elde etmek Türklüğü ve İslamı bütün dünyaya yaymak üzereyken bugünkü konuşulan mesele liderimiz Devlet Bahçelİ'nin dediği gibi bu bugünün hesaplaşması değildir bu 1071 de Malazgirt'te Alparslan'ın Anadoluya girişinin hesaplaşmadır bu Osman Bey'in Osmanlı devletini kurmasının hesaplaşmasıdır. Bu Fatih Sultan Mehmet'in 1453 te İstanbul'u fethetmesinin hesaplaşması bu herşeye rağmen Mustafa Kemal Atatürk'ün Cumhuriyeti kurmasının hesaplaşmasıdır bu onun ötesinde Alparslan Türkeş ile beraber marksist kominist bir sovyet istilasının karşısında duran Ülkücülerin şehit olarak hapishanelerde çürüyerek elde ettiği zaferin hesaplaşmasıdır. Bugün Türklüğün yok etmenin temeli bu hesaplaşmalardır. Haçlılar geçmişte olduğu gibi günümüzde de Türklüğü yok etmeye çalışmaktadır. Türk milletinin gündeminde olması gereken Türklükse Türklük ne anlama gelir? Biz birçok bireyin toplanması ile oluşan topluluğa milliyet diyoruz. Türklük ise Türk milletinin var olmasıdır biz kimsenin ırkına anadiline bakmadan Türklük diyoruz eğer ırkçı olunmuş olsaydı Türk milleti denilen bir millet olmazdı. Türk Milletinin gündeminin varlık yokluk mücadelesi olduğu konusunda mutabakata vardık.Türk Milleti ebediyen var olacak, bunu herkes iyi bilsin !!! Soru Cevap şeklinde seminer sonlandırılmıştır.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV