banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner319
24 Nisan 2024 Çarşamba

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Çocuklar kekemeliği eğitimle yeniyor

Güngören Belediyesi, özellikle küçük yaştaki çocukların günlük yaşamı ve eğitimini olumsuz şekilde etkileyen kekemelik problemine el attı.

03 Temmuz 2011 Pazar 17:01
Çocuklar kekemeliği eğitimle yeniyor
banner229
Çocuklar kekemeliği eğitimle yeniyor

Güngören Belediyesi, özellikle küçük yaştaki çocukların günlük yaşamı ve eğitimini olumsuz şekilde etkileyen kekemelik problemine el attı. Özgüven yetersizliği, sosyal fobi ve başarısız hayat grafiği gibi sorunlarla karşılaşan kekeme çocuklar, Belediyenin uzman eğitimcilerin katılımıyla düzenlediği organizasyon sayesinde, hayata yeniden gülümsüyor.
İlk önce ilçedeki okullarda tarama yaparak kekemelik sorunu yaşayanları tespit eden Belediye, bunların aileleri ile bağlantıya geçti. 8-10 kişilik gruplar halinde verilen eğitimlere 180 öğrenci kayıt yaptırdı. Bilgisayar, projeksiyon, dijital ses kayıt cihazı gibi teknolojik donanımlarla verilen derslerde uzman eğitimciler görev yapıyor.
Semt konakları ve bilgi evlerinde verilen eğitim seansları, öğrencilerin solunum kapasitesi tespiti ve solunum kontrolü ile başlıyor. Önce ünlü ve ünsüz harfleri seslendirme yeteneğine kavuşan çocuklar, ardından düzgün, akıcı konuşma becerisi kazanıyor.
Belediye ücretsiz olarak verdiği eğitimle, çocukların bir yandan kendine güvenmesini ve çevresi ile sağlıklı iletişim kurabilmesini sağlarken, diğer taraftan başarılı bir eğitim hayatı geçirmelerini de amaçlıyor.
 

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV