banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner296
25 Nisan 2024 Perşembe

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Güngören Belediyesi Somali’ye 12 ton kuru gıda gönderdi

Güngören Belediyesi’nin toplamış olduğu 12 tonluk kuru gıda ve medikal malzeme Somali’ye gönderildi.

03 Ekim 2011 Pazartesi 00:01
Güngören Belediyesi Somali’ye 12 ton kuru gıda gönderdi
banner311
Güngören Belediyesi Somali’ye 12 ton kuru gıda gönderdi
Güngören Belediyesi’nin toplamış olduğu 12 tonluk kuru gıda ve medikal malzeme Somali’ye gönderildi.
Kızılay’ın yanı sıra sivil toplum örgütleriyle de irtibatlı çalışan Belediye, Kimse Yok Mu Derneği’yle birlikte ortak çalışma yürüttü. Çalışma kapsamında, hayırsever vatandaşların ve SMS yoluyla bağışta bulunanların yardımları 12 tona ulaştı. Gerekli gıda malzemesinin toplanması üzerine Güngören Belediyesi, Kimse Yok Mu Derneğiyle birlikte toplanan yardımları Somali’ye gönderdi. Yola çıkan malzemeler arasında mercimek, pirinç, bulgur, makarna, un, bebek maması ve bisküvisi, ramazan kolisi ile medikal malzeme bulunuyor.
Açlıktan ve hastalıktan ölen insanlara karşı duyarsız kalmayan vatandaşlara teşekkürlerini ileten Belediye Başkanı Ş. Yücel Karaman, “Dinimize göre komşusu açken tok yatan bizden değildir, sözünü iyi özümsemeliyiz. Açlık çeken kişi, kapı komşumuzda olabilir dünyanın bir ucundaki başka biri de olabilir. Bu hiç fark etmez, önemli olan yardım elimizi uzatmaktır. Türk halkı buna duyarsız kalmamıştır. Belediye olarak Ramazan ayı boyunca bu duyurularımızı yaptık. Ramazan sonrasında da çalışmalarımızı aralıksız sürdürdük. Güngörenli vatandaşlarımızdan Allah razı olsun, duyarsız kalmadılar ve büyük bağışlarda bulundular. Bu yardımlara aracı olan herkese çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV