banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner323
29 Mart 2024 Cuma

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

Güngören, en dinamik kafesine kavuştu

Her geçen gün sosyal belediyecilik adına önemli atılımlar yapan Güngören Belediyesi, Aliya İzzet Begoviç Parkı’nda yeni bir tesisi daha hizmete açtı.

07 Ağustos 2011 Pazar 00:15
Güngören, en dinamik kafesine kavuştu
banner304
Güngören, en dinamik kafesine kavuştu .

Her geçen gün sosyal belediyecilik adına önemli atılımlar yapan Güngören Belediyesi, Aliya İzzet Begoviç Parkı’nda yeni bir tesisi daha hizmete açtı. Park içerisinde, Haziran ayı itibariyle hizmete başlayan tesis, özellikle ahşap mimarisiyle dikkat çekiyor.
30 kişilik kapalı ve yaklaşık 100 kişilik açık alanıyla hizmete başlayan tesiste, kahve, çay ve benzer sıcak içecekler ile meyve suyu ve meşrubata kadar her türlü içecek servisi yapılıyor. Özellikle kumpir ve pizzasıyla farklı bir damak tadı da sunan kafede, ayrıca ızgara köfte, ıslak hamburger ve goralı gibi alternatif menüler, dondurma ve tatlı çeşitleri de sunuluyor. Gençlerin ve ailelerin uğrak mekanı haline gelen Kafe, Ramazan akşamların da da hizmet veriyor.
Doğum günü ve benzer küçük organizasyonlara da hitap eden tesis, sabah 11’den gece 1’e kadar haftanın her günü hizmet veriyor. Günkart sahipleri, Aliya İzzet Begoviç Parkı Sosyal Tesisi’nden, Güngören Belediyesi’nin diğer tesislerinde olduğu gibi yüzde 20 indirimle faydalanabiliyor
 


Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV