banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner306
28 Mart 2024 Perşembe

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

Güngören Müftülüğü yeni binasına taşındı.

Uzun yıllar Köyiçi’ndeki Kaymakamlık binasında hizmet veren İlçe Müftülüğü, kendi binasına taşındı.

13 Ağustos 2011 Cumartesi 10:03
Güngören Müftülüğü yeni binasına taşındı.
banner322
Güngören Müftülüğü yeni binasına taşındı.

Uzun yıllar Köyiçi’ndeki Kaymakamlık binasında hizmet veren İlçe Müftülüğü, kendi binasına taşındı. Vatandaşların yaptığı bağışlarla inşa edilen Birlik Camii bünyesindeki Müftülük binası Güngörenlilere daha iyi hizmet verecek.
Yaklaşık bir hafta önce yeni binalarına taşındıklarını dile getiren İlçe Müftüsü Osman Aydın, “Hayırsever iş adamlarımız ve vatandaşlarımızın yardımları sayesinde inşaatını tamamladığımız Birlik Camii ve İlçe Müftülük binamıza taşınmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Buradan emeği geçen ve yardım eden bütün Güngörenli kardeşlerime çok teşekkür ediyorum. Yeni binamızla birlikte vatandaşlarımıza daha ferah ve huzurlu bir ortamda hizmet veriyor olacağız” diye konuştu.
Yeni müftülük binasında, her gün bir fetvacının hazır bulunduğu ve dini soruları cevaplandırdığı Vaiz odası, ailevi sorun yaşayan vatandaşların sıkıntılarına çözüm bulunduğu Aile ve İrşat Rehberlik Bürosu, Şube Müdürlüğü, Personel İşleri Müdürlüğü, Çalıştay Toplantı odası ve Diyanet İşleri Başkanlığı’nın eserlerinin sergilendiği bir adet kitap satış noktası bulunuyor. Ayrıca müftülük binasının hemen yanında bir adet Kur’an Kursu ve vatandaşların ibadetlerini yapabileceği bir cami bulunuyor.
 

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV