banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner296
25 Nisan 2024 Perşembe

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Güngören’de sigortalı park dönemi başladı.

Güngören Belediyesi, parklara yerleştirdiği çocuk oyun gruplarında bir ilki gerçekleştirdi.

17 Eylül 2011 Cumartesi 13:58
Güngören’de sigortalı park dönemi başladı.
banner264
Güngören’de sigortalı park dönemi başladı.

Güngören Belediyesi, parklara yerleştirdiği çocuk oyun gruplarında bir ilki gerçekleştirdi. Öğrenmeye ve keşfetmeye meraklı miniklerin gazabına uğrayan oyun grupları yerine yeni bir konsept oluşturuldu. Belediye, Vandalizm’e (kasti hasar) karşı oyun gruplarını sigortalattı. Minikler ateşle de yaksa, testereyle de keste hiçbir hasara uğramayan oyun grupları ayrıca çocukların zihinsel ve fiziksel yönden gelişimine de katkı sağlıyor.
Belediyelerin karşılaştığı en büyük problemlerden birisi, çocuklar tarafından koparılan, kırılan oyun grupları olmuştur. Her yıl binlerce lira bakım maliyeti ödeyen belediyeler, bu sorundan kurtulmak için çok farklı yöntemler kullanıyor. Güngören Belediyesi bu sorunu kökten ortadan kaldıracak bir proje geliştirdi. Oyun grupları ilahesini alan firmadan Vandalizm garantisi istedi. Şartları kabul eden firma bambaşka bir oyun grubu konseptini parklara monte etti. Çocukların macera ve bulmaca yönlerini keşfetmelerini sağlayan gruplar, pilot olarak iki parka yerleştirildi. Bugüne kadar çocuklardan sayısız hasar girişimine uğrayan gruplarda tek bir çizik bile meydana gelmedi.
Türkiye’nin geleceği olan çocukların zihinsel ve fiziksel gelişimleriin kendileri için önemli olduğunu dile getiren Güngören Belediye Başkanı Ş. Yücel Karaman, “Oyun gruplarımız, çocukların hem grup halinde oyun oynamalarına imkan sağlıyor hem de miniklerin bulmaca kabiliyetlerinin gelişmesini sağlıyor. Oyun gruplarımızın bağlantı noktalarında kauçuk kullanıldığı için çocuklarda herhangi bir yaralanma neredeyse imkansız hale geliyor. Ailelerimizin bu konuda içlerinin rahat olmasını istiyorum. Ayrıca çocukların zarar verdiği oyun grupları nedeniyle şehirde oluşan görüntü kirliliğinin de önüne geçmiş olduk. Firmanın verdiği garanti sayesinde de her yıl yaptığımız bakım ihalesinden de yüzbinlerce lira tasarruf etmiş olacağız” diye konuştu.
Miniklerin kişilik gelişimi için gerekli olan teçhizatı da bünyesinde bulunduran oyun grupları, çocukların fiziksel ve zihinsel gelişimine, bulmaca yeteneklerinin gelişmesine katkı sağlıyor. Oyun grupları aynı zamanda sağlık sigortalı. Oyun gruplarından kaynaklanan yaralanma ve düşmelere karşı sağlık sigortası bulunan uygulama 20 yıl garanti kapsamında yer alıyor.
 

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV