banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
19 Nisan 2024 Cuma

Filistinli Gazeteciler Sendikası acı bilançoyu açıkladı

Hakan Şükür KANKA’ya imza attı.

Güngören Belediyesi’nin kan vermek isteyenlerle kana ihtiyacı olanları tek çatı altında buluşturduğu KANKA kan kardeşliği kulübünün 20.000. üyesi Hakan Şükür oldu.

14 Mayıs 2011 Cumartesi 12:53
Hakan Şükür KANKA’ya imza attı.
banner264
Hakan Şükür KANKA’ya imza attı.
Güngören Belediyesi’nin kan vermek isteyenlerle kana ihtiyacı olanları tek çatı altında buluşturduğu KANKA kan kardeşliği kulübünün 20.000. üyesi Hakan Şükür oldu.
İlyas Salman, Şahan Gökbakar, Ekrem Dumanlı ve Ertuğrul Sağlam gibi onlarca tanınmış üyesi bulunan KANKA (Kan Kardeşliği Kulübü)’nın son ünlü ismi eski milli futbolcu ve AK Parti 3. Bölge Milletvekili Adayı Hakan Şükür oldu. Güngören Menderes Caddesi’nde vatandaşla bir araya gelen Şükür, halkın istek ve taleplerini dinledi. Güngörenliler’in yoğun ilgisiyle karşılaşan Hakan Şükür, Belediyenin sosyal sorumluluk projesi KANKA’yı çok başarılı bulduğunu dile getirdi. Bu önemli proje içinde yer almak istediğini ifade eden Şükür, son imzasını KANKA’ya attı.
Belediyenin Sosyal sorumluluk projesinde ünlüler grubuna dahil olan eski milli futbolcu Şükür, B (+) kan grubuna sahip. KANKA’nın 20 bininci üyesi olan Şükür, herkesi bu önemli projede yer almaya davet etti.
Vatandaşların acil kan ihtiyacını, üyelere ait kan data bankası üzerinden hızlı bir şekilde temin eden KANKA’ya www.kankam.org.tr adresinden ve 444 0 491 nolu telefondan ulaşılabiliyor.
 

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

YORUM YAZ

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

      Yorumlar
      Toplam 1 yorum mevcut

    • nazlı 13 yıl önce yorumlandı

      sosyal proje kapsamı altında yapılan kan bağışı kampanyası umarım herkese umut ışığı olur.Bu projelere destek veren kurumlara sonsuz teşekkürler.amacına ulaşmada önemli bir adım.

    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV