banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner225
24 Nisan 2024 Çarşamba

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Karaman, aile hekimlerinin sıkıntılarını dinledi

Güngören Belediye Başkanı Ş. Yücel Karaman, İlçe Sağlık Grup Başkanı Arzu Aydınlı, aile hekimleri ve çalışanlarıyla bir araya geldi.

08 Ekim 2011 Cumartesi 13:56
Karaman, aile hekimlerinin sıkıntılarını dinledi
banner264
Karaman, aile hekimlerinin sıkıntılarını dinledi

Güngören Belediye Başkanı Ş. Yücel Karaman, İlçe Sağlık Grup Başkanı Arzu Aydınlı, aile hekimleri ve çalışanlarıyla bir araya geldi. Geçtiğimiz yıl hayata geçirilen ‘Aile Hekimliği Uygulaması’ projesinin geçiş döneminde yaşanan sıkıntılarını Başkan Karaman’la paylaşan hekimler, en çok demirbaşlardan yakındı.
Güngören Belediyesi Cevizlik Sosyal Tesislerinde bir araya gelen Başkan Karaman ve aile hekimleri, yeni uygulamanın sıkıntılarını tartıştı. Toplantıda, aile hekimliklerinin fiziki koşulları, kalite standartları, demirbaşların satın alınması, klima, jeneratör, engelli rampası ve kira sorunu gibi başlıca meseleler ele alındı.
Aile hekimliği uygulamasının hayata geçirilmesiyle ilçedeki bütün sağlık ocaklarını yeni yasaya uygun hale getirdiklerini dile getiren Başkan Karaman, “Aile sağlığı merkezi olarak kullanılacak yerlerde aranacak fiziki ve teknik şartları ve hizmet kalite standartlarını yakalama anlamında büyük gayret gösterdik. İstanbul genelinde geçiş dönemini sorunsuz atlatan 3 ilçeden biri Güngören’di. Geçiş dönemini atlattık ancak bu kez aile hekimlerinin sıkıntıları baş gösterdi. Her ülkede geçiş döneminde bu tür sıkıntılar olmuştur. Bizim amacımız bu sıkıntıları vakit kaybetmeden gidermektir. Bu amaçla belediye ile ali hekimlerinin birbirini dinlemesi bizim için çok önemli. Siz bizi biz de sizi iyi anlarsak nasıl çözüm üretmemiz gerektiğini daha iyi analiz edebiliriz. Eksiklerin giderilmesi noktasında gayret göstereceğiz. Bugün sizi dinleyerek hangi adımları atacağımız konusunda büyük bir ilerleme kaydettiğimizi düşünüyorum” diye konuştu.
Aile hekimlerinin sıkıntılarını dinleme nezaketinde gösteren Başkan Karaman’a teşekkür ederek konuşmasına başlayan İlçe Sağlık Grup Başkanı Arzu Aydınlı ise, “Aile hekimliklerimizin tabi ki sıkıntıları var. Bu sorunlara ilgisiz kalmadığınızı görmek bizi çok mutlu etti. Sizin sayenizde problemlerimizin en aza ineceğine eminim. Biz de bağlı bulunduğumuz kurumlarla irtibata geçerek gerekli yazışmaları yapacağız” şeklinde konuştu.
 

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV