banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner319
25 Nisan 2024 Perşembe

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Karaman, İstanbul Sanayici ve İş Adamları’nı ağırladı

İstanbul Sanayici ve İş Adamları Derneği (İSİAD) yetkilileri, Belediye Başkanı Ş. Yücel Karaman’ı makamında ziyaret etti.

07 Ağustos 2011 Pazar 00:12
Karaman, İstanbul Sanayici ve İş Adamları’nı ağırladı
banner304
Karaman, İstanbul Sanayici ve İş Adamları’nı ağırladı

İstanbul Sanayici ve İş Adamları Derneği (İSİAD) yetkilileri, Belediye Başkanı Ş. Yücel Karaman’ı makamında ziyaret etti.
Merter’de tekstil üzerine bir temsilcilik açmak istediklerini dile getiren İSİAD Genel Sekreteri Özgür Koç, “Amacımız, tekstilcilerimize daha fazla destek olmak. Onların var olan sorunlarına çözüm bulabilmek. Bu sebeple Merter’de bir temsilciliğimizin bulunmasının çok iyi olacağına karar verdik. Sizden de bu konuda destek bekliyoruz” diye konuştu.
İSİAD üyelerini ağırlamaktan onur duyduğunu belirten Başkan Karaman ise, “Güngören’e katkı sağlayacak, iş adamlarımızın vizyonunu genişletecek her türlü yatırım ve düşüncenin yanında oluruz. Merter, bizim için çok önemli. Sizin de bizim gibi aynı önemi göstermeniz beni çok mutlu etti. Şube açma konusunda size destek olmaya çalışırız” ifadelerini kullandı.
Ziyaretten memnun ayrılan İSİAD üyeleri, Güngören’i yakından tanımanın kendilerini mutlu ettiğini de belirtti. Başkan Karaman’ı 18 Ağustos’taki dernek iftarına da davet eden Koç, kendilerinin davete icabet etmesi durumunda çok mutlu olacaklarını söyledi. Genel Sekreter Özgür Koç ile birlikte Karaman’ı ziyarete, İSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Tekstil Komitesi Başkanı Hakan Hasan Doğrugülen, Genel Sektörler Koordinatörü Veyis Düzgün, Tekstil üyesi Ramazan Orhan ve oğlu Selim Orhan’da geldi.
 

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV