banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner306
24 Nisan 2024 Çarşamba

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Voleybol’da şampiyonlar belli oldu

Güngören Bilim, Kültür, Sanat ve Spor Ligi kapsamında organize edilen Voleybol turnuvasında mutlu sona ulaşan takımlar belli oldu. Yıldız kızlarda Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu,

12 Nisan 2011 Salı 04:32
Voleybol’da şampiyonlar belli oldu
banner299
Voleybol’da şampiyonlar belli oldu
Güngören Bilim, Kültür, Sanat ve Spor Ligi kapsamında organize edilen Voleybol turnuvasında mutlu sona ulaşan takımlar belli oldu. Yıldız kızlarda Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu, Yıldız Erkeklerde Cumhuriyet İlköğretim Okulu, Genç Kızlarda Özel Koza Lisesi ve Genç Erkeklerde İzzet Ünver Lisesi 2010-2011 Voleybol Ligi şampiyonları oldu.

Lig kapsamında yaklaşık 6 aydır devan eden müsabakalar final karşılaşmaları ile sona erdi. Köyiçi Kapalı Spor Salonu’nda oynanan final müsabakalarında Yıldız Kızlarda Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu, Cumhuriyet İlköğretim Okulu’nu 2-1, Yıldız Erkekde Cumhuriyet İlköğretim Okulu, Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu’nu 2-0, Genç Kızlarda Özel Koza Lisesi, İzzet Ünver Lisesi’ni 2-0 ve Genç Erkeklerde İzzet Ünver Lisesi Güngören Anadolu Lisesi’ni 2-0 yenerek madalyaların sahibi oldu.

Büyük bir mücadeleye sahne olan müsabakalarda taraftarlar da sporcuları yalnız bırakmadı. Kimi pankart açtı, kimi tezahürat yaptı. Maç sonunda ise yenilen takımın oyuncuları gözyaşlarına hakim olamazken kupaya uzanan filenin şampiyonları ise büyük bir mutluluk yaşadı.

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV