banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner296
19 Nisan 2024 Cuma

Filistinli Gazeteciler Sendikası acı bilançoyu açıkladı

İstanbul’da Uyuşturucu Operasyonu: 22 Gözaltı

İstanbul polisinin hırsızlık da yapan uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlediği operasyonda, biri 7 aylık hamile 2 kadın olmak üzere toplam 22 kişi gözaltına alındı.

12 Nisan 2013 Cuma 15:25
İstanbul’da Uyuşturucu Operasyonu: 22 Gözaltı
banner291
İstanbul’da Uyuşturucu Operasyonu: 22 Gözaltı
İstanbul polisinin hırsızlık da yapan uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlediği operasyonda, biri 7 aylık hamile 2 kadın olmak üzere toplam 22 kişi gözaltına alındı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, hırsızlık da yapan uyuşturucu satıcılarına yönelik İstanbul’da Avcılar, Küçükçekmece ve Başakşehir olmak üzere 3 ilçede eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda 3 kilo 167 gram uyuşturucu madde, bin 500 paket kaçak sigara, uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 16 bin 745 TL, 214 dolar ve 40 euro ele geçirildi. Operasyon kapsamında belirlenen 22 adreste yapılan aramalarda ise hırsızlık suçundan elde edildiği değerlendirilen 25 kalın burma ve çocuk bileziği, 14 altın, gümüş ve taşlı bileklik, bir ucunda 4 taşı olan beyaz altın kolye, 33 adet taşlı, alyans, gümüş, tek taş ve altın yüzük, 19 yarım altın, pırlanta ve gümüş küpe bulundu. Kapıları koçbaşı ile kırıp içeri giren polisin yaptığı aramaların devamında 4 kalp şeklinde taşlı kolye ucu, 8 çeyrek, 2 yarım altın, 19 inci görünümlü altın ve gümüş kolye, 1 yuvarlak taşlı yüzük ve zincir, 3 kalın bileklik, 1 zincirli kolye, 4 değişik markalarda değerli saat, 7 değişik markalarda televizyon, 1 gümüş şekerlik tepsi seti de ele geçirildi. Ayrıca örgütün uyuşturucu madde ticaretinde iletişim aracı olarak kullandıkları çok sayıda cep telefonu, sim kartı, hafıza kartı ve sim kart muhafaza kartına el konulurken, 40 reçetesiz ilaç, 2 uyuşturucu madde bulaşıklı kağıt düzenek, 2 madde bulaşıklı şırınga ele geçirildi.

Yapılan operasyon anları polis kamerası tarafından saniye saniye görüntülenirken, olayla ilgili biri 7 aylık hamile 2 kadın ve şebeke lideri Ali K. olmak üzere toplam 22 kişi gözaltına alındı. Operasyon esnasında kaçıp bodrum katında kapının arkasında saklanan şebeke liderinin yakalanması da kameralara yansıdı. Görüntülerde Başakşehir Tahtakale Mahallesi Özgürlük Sokak'taki 2 katlı bir binanın bodrum katındaki evin kapısı kırılarak içeri girildiği görülüyor. Evde kimse bulunmazken, polis yaptığı aramalarda evin çeşitli yerlerinde uyuntucu madde buluyor. Zanlıların polis baskınına karşı binaya güvenlik kameraları ve alarm sistemi kurmuş olmaları ise dikkat çekiyor.

Zanlıların binaya yerleştirdiği güvenlik kamerası görüntü kayıtlarının mahkemede zanlıların aleyhine delil olarak kullanılacağı öğrenilirken, polis baskını esnasında şüphelilerin çok sayıda uyuşturucu hapını pencereden dışarı attıkları ve bir kısmını tuvalete attıkları da görüntülendi.

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV