banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner326
25 Nisan 2024 Perşembe

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Köpeklerden İplik Yapacaklar

İstanbul'da vatandaşlar çalınan köpeklerinin iplik yapılacağı iddiasıyla fabrika bastı.

06 Mart 2013 Çarşamba 12:02
Köpeklerden İplik Yapacaklar
banner266
Köpeklerden İplik Yapacaklar
İstanbul'da vatandaşlar çalınan köpeklerinin iplik yapılacağı iddiasıyla fabrika bastı.


İstanbul'da karneli ve cins köpekleri çalınan vatandaşlar, bir araç plakasından yola çıkarak medikal iplik üreten bir firmaya ulaştı. Köpeklerinin medikal iplik yapımı için kesileceğini iddia eden vatandaşlar, fabrikayı bastı. 

Büyükçekmece ile Beylikdüzü'nde oturan vatandaşlar, işyeri ve evlerinin önündeki köpeklerinin kaybolması üzerine harekete geçti. Köpeklerinin ticari bir kamyonete konulduğunu fark eden vatandaşlar, aracın plakasını aldı.

KÖPEK BAĞIRSAĞINDAN İPLİK

Plakayı araştıran köpek sahipleri, aracın Beylikdüzü Mermerciler Sanayi Sitesi'nde bulunan bir medikal iplik üretim fabrikasına ait olduğunu belirledi. Köpeklerinin kesilerek, bağırsaklarından medikal iplik üretileceğini ileri süren 50 kişilik grup, fabrikanın önüne gelerek içeriye girmek istedi. Fabrika yetkilileri hayvan sahiplerini içeriye sokmayarak, polis çağırdı.

Köpeklerinin içeride olduğunu düşünen vatandaşlar, fabrika yetkilileri ile tartıştı. Bazı hayvan sahipleri, kapıya tırmanarak bahçeye atlamak istedi. Araya giren polis ve güvenlik görevlileri, vatandaşların içeriye girmesini güçlükle engelledi. Aracın sürücüsünü tanıdıklarını ifade eden vatandaşlar, yetkililerden sürücüler ile yüzleşmeyi talep etti. Ancak hayvan sahiplerinin bütün girişimleri sonuçsuz
kaldı.

HAYVAN SAHİPLERİ SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Karnesi bulunan çok sayıda köpeğin kaybolması nedeniyle hayvan sahipleri Büyükçekmece Cumhuriyet Savcılığı'na da suç duyurusunda bulundu. Vatandaşların bastığı fabrikaya gelen polis yetkilileri, savcılığın talebi üzerine içeride arama yapabileceklerini aktardı.

Daha sonra fabrikaya alınan bazı hayvan sahipleri, içeride yaptıkları kontrolde köpeklerini bulamadıklarını ifade etti. Fabrika yetkilileri ise, plakanın kendilerine ait olduğunu ancak konuyla hiçbir alakalarının olmadığını söyledi.
 

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV