banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner326
28 Mart 2024 Perşembe

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

BİLGİ EVLERİ KAYITLARI DEVAM EDİYOR

Küçükçekmece Belediyesi, Eğlenceli Bilginin Adresi Bilgi Evleri’yle eğitim öğretime destek vermeye devam ediyor.

16 Eylül 2014 Salı 12:43
BİLGİ EVLERİ KAYITLARI DEVAM EDİYOR
banner312
BİLGİ EVLERİ KAYITLARI DEVAM EDİYOR
Küçükçekmece Belediyesi, Eğlenceli Bilginin Adresi Bilgi Evleri’yle eğitim öğretime destek vermeye devam ediyor.

Çocukların, bilgi ve becerilerini geliştirmelerine yardımcı olmak ve sokaktaki zararlı ortamlardan uzak durmalarını sağlamak amacıyla Küçükçekmece Belediyesi’nin hayata geçirdiği Bilgi Evleri on binlerce Küçükçekmeceli öğrenciye hizmet veriyor.

KAYITLAR DEVAM EDİYOR

Küçükçekmece Belediyesi, ilçede hizmet veren Cennet, Fatih,İkitelli, Halkalı, İnönü, Taştepe, Sefaköy, Söğütlüçeşme Bilgi Evleri’ne çok yakında Mehmet Akif Bilgi Evi’ni de ekleyerek Bilgi Evleri sayısını 9’a çıkaracak.

Bilgi Evleri bünyesindeki 39 bin 233 aktif öğrenci sayısını daha da artırmayı amaçladıklarını belirten Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, ‘2014-2015 eğitim öğretim yılına start vereceğimiz şu günlerde Bilgi Evlerine kayıtlarımız da devam ediyor. Bilgi Evleri, sokağın olumsuz ortamından çocukları koruyarak, güvenli ve kontrollü bir ortamda, ders çalışmalarını; kitap okuma alışkanlığı kazanmalarını; boş vakitlerini yararlı bir şekilde değerlendirmelerini ve sosyal alanda yeteneklerini geliştirebilmelerini sağlamak amacıyla kurulmuştur. Bilgi Evlerimize, 7-13 yaş arası tüm ilkokul ve ortaokul öğrencilerimizi davet ediyorum.’ diye konuştu.

KULÜP ÇALIŞMALARIYLA YETENEKLERİNE KATKIDA BULUNUYOR

Bilgi Evleri, öğrencileri çoklu zeka testine tabi tutarak, birbirinden ilginç kulüp çalışmalarıyla öğrencilerin yeteneklerini geliştirmeyi hedeflerken, sosyal kulüpler ile özgüvenlerini artırarak, düzenledikleri gezilerle de onların tarihi, coğrafi, kültürel ve teknolojik birikimlerine katkıda bulunuyor.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV