banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

20 Nisan 2024 Cumartesi

Dijital Yapay Zeka Mı

İstanbul'a Çekmece Palmiye

Küçükçekmece Belediyesi, Marmara Denizi ile göl arasında kalan bölüme Palmiye Adası'nın benzeri bir proje geliştirdi.

12 Eylül 2013 Perşembe 15:19
İstanbul'a Çekmece Palmiye
banner265
İstanbul'a Çekmece Palmiye
Küçükçekmece Belediyesi, Marmara Denizi ile göl arasında kalan bölüme Palmiye Adası'nın benzeri bir proje geliştirdi.
Kentsel dönüşüm projelerini ardı ardına başlatan İstanbul Küçükçekmece Belediyesi, Marmara Denizi ile göl arasında kalan bölüm için Dubai'deki Palmiye Adası'nın benzeri bir proje geliştirdi.
GÖL İLE DENİZİN BULUŞTUĞU YER

İlçenin, İç Kumsal adı verilen bölgesine yönelik geliştirilen projede Küçükçekmece Gölü ile Marmara Denizi'nin birleştiği alanında lüks villa ve rezidansların yanı sıra marina, oteller, tema park ve akvaryum gibi turizm tesisleriyle donatılması planlanıyor. Belediye, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan iznin alınmasıyla halktan 'olur' alarak yatırımcılarla görüşmeye başlayacak.
DUBAİ'DEKİ PALMİYE ADALARINA BENZEYECEK
Projenin toplamda 5 milyar dolarlık bir yatırımla hayata geçirileceğini ifade eden Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, "Dubai'deki Palmiye Adalara benzeyen yerleşimler var. Bu projeleri biz geliştirdik, yabancı yatırımcılar var, teklifler geliyor. Bütün bunların hepsi sonuçta halkın onayıyla oluşacak. Projemizi hazırlayıp Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na gönderdik. Kısa zaman içerisinde iznimizi alıp bunu halka soracağız. Kanal İstanbul Küçükçekmece Gölü'nden başlarsa projemizi buna göre revize edecek şekilde planlandırdık" ifadelerini kullandı.

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV