banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner296
20 Nisan 2024 Cumartesi

Dijital Yapay Zeka Mı

Koca dayağı hastanelik etti

Aile içi şiddet bitmek bilmiyor

03 Eylül 2012 Pazartesi 08:39
Koca dayağı hastanelik etti
banner304
Koca dayağı hastanelik etti
Aile içi şiddet bitmek bilmiyor
Küçükçekmece’de arkadaşlarıyla birlikte içki alemi yapan 40 yaşındaki Öner Genç, eve girer girmez “Hoş geldin” diyen 11 yıllık karısı Gönül Genç’i 2 çocuğunun gözleri önünde tekme tokat dövdü. Hırsını alamayan Öner Genç, kafasına sandalye ile de vurduğu karısını duvardan duvara fırlattı. Kendini sokağa atarak canını zor kurtaran genç kadın, yakınları tarafından hastaneye kaldırılıp, tedavi altına alındı. Konuşurken bile zorlanan Gönül Genç, “İlk defa bu kadar şiddetli dayak yedim. Davacı olacağım” dedi. Hastanenin güvenlik görevlileri, basın mensuplarının hastane önünde görüntü almasına engel olmaya kalkınca gerginlik yaşandı.

Halkalı Merkez Mahallesi'nde dün akşam saat 23.00 sıralarından meydana gelen aile içi şiddet olayı edinilen bilgiye göre şöyle gelişti. Bir firmada şoför olarak çalışan 40 yaşındaki Öner Genç, arkadaşlarıyla birlikte felekten bir gece geçirmeye karar verdi. Birahanede alkol alan Öner Genç, evine dönünce kendini kapıda karşılayan 33 yaşındaki karısı Gönül Genç’i 5 yaşındaki Ceyhun ile 10 yaşındaki Buse adlı çocukları ile annesinin gözleri önünde tekme ve tokat dövmeye başladı. Bir boksör gibi yumruklarını 11 yıldır aynı yastığa baş koyduğu karısına indiren Öner Genç, hırsını alamayınca karısını duvardan duvara fırlattı. Ardından da yanında duran sandalye ile karısına vurmaya devam etti. Aldığı darbeler sonucu suratı tanınmayacak hale gelen Gönül Genç, bir fırsatını bularak ayakkabılarını eline alıp kendini sokağa attı. Durumu yakınlarına bildiren Gönül Genç, olay yerine gelen “112 Acil Servis” ambülânsıyla Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Yüzünün büyük bölümü şişen ve dudaklarında yarıklar oluşan Gönül Genç, müşahede altına alındı.

Yakınları tarafından hava alması için tekerlekli sandalye ile kapı önüne çıkarıldı. Talihsiz kadın “Kocam, çocuklarım ve kayınvalidemin gözleri önünde beni dövdü. Yüzüme, gözüme yumruklarıyla vurdu. Sonra da beni duvardan duvara fırlattı” dedi.

Daha önce de kocasının şiddetine birkaç kez maruz kaldığını belirten Gönül Genç “Dışarıda alkol alıp eve geldi. Beni öldüresiye dövdü. Bir fırsatını bulup ayakkabılarımı alıp evden kaçtım. Sonra kardeşlerime haber verdim. Evde kalsam belki şu an yaşamıyordum. Kesin olarak beni öldürürdü. Her alkol alışında beni dövdü. Ancak ilk defa bu kadar sert şiddete maruz kaldım. Kocamın şu an nerde olduğumu bilmiyorum. Bildiğim tek şey canımı zor kurtardığım” diye konuştu.

"FIRSATTA KANDIRDILAR"
Gönül Genç’in eltisi Özlem Kumaş “Suç her iki tarafın ailesinde var. Daha önce de kocasından şiddet gördü. Ancak ne savcılığa ne de polise başvurdu. Gönül’ü her fırsatta ‘Bir daha olmayacak. Şiddet görmeyeceksin’ diye kandırdılar. 10 senedir koca şiddetine maruz kalıyor. Şikayetçi olmak için bu kadının ölmesi mi gerekiyor? Hastaneden raporumuzu aldıktan sonra hem savcılığa hem de polise şikayetçi olduğumuzu bildireceğiz. Bundan sonra Gönül o eve geri dönmeyecek” diye konuştu.

Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin güvenlik görevlileri medya mesuplarının bahçede görüntü almasına engel olmaya kalkınca ortam gerildi. Hem medya mensupları hem de Gönül Genç’in yakınları duruma tepki gösterdi. Olay, polisin araya girmesiyle sakinleşti.

Polis, karısına şiddet uyguladıktan sonra kayıplara karışan Öner Genç’i aramaya başladı.
 

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV