banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
20 Nisan 2024 Cumartesi

Dijital Yapay Zeka Mı

Küçükçekme'de Kurban Bayramı Programı

Küçükçekmece Belediyesi tarafından düzenlenen bayramlaşma programı SKSM’de gerçekleştirildi.

09 Kasım 2011 Çarşamba 22:20
Küçükçekme'de Kurban Bayramı Programı
banner264
Küçükçekme'de Kurban Bayramı Programı

Küçükçekmece Belediyesi tarafından düzenlenen bayramlaşma programı SKSM’de gerçekleştirildi. Programa, AK Parti İlçe Başkanı Temel Karadeniz, Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, Başkan Yardımcıları, İlçe Müftü Vekili Hasan Güler, yerel yöneticiler ve meclis üyeleri katıldı.
Bayramlaşma programı çerçevesinde Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay ve Başkan Yardımcıları öncelikle Halkalı Erkek Yetiştirme Yurdu ve Kadın Konuk Evi’ni ziyaret etti. Yetiştirme yurdundaki çocuklarla bir süre sohbet ederek bayramlaşan Yeniay, onlara dini bayramların ve kurban kesmenin önemini anlattı.
Kadın Konuk Evi’nde kalan çocukları ve kadınları da ziyaret eden Başkan Yeniay, çocuklara hediye dağıttı.
KURBAN YAKINLAŞMAKTIR
Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen bayramlaşma programında ise protokol üyeleri ve vatandaşlar bayramlaştı. Kurban Bayramı’nın önemine vurgu yapan Yeniay , “Kurban yakınlaşmak demektir. Kelime manasıyla bunun bir başka yansıması olarak da kulların gönül köprüsüyle birbirine yaklaşmasıdır. Yaklaşma ve kaynaşma adına gönüllerimizi birleştirme noktasında burada birlikteliği sağlıyoruz. Bu vesileyle herkese teşekkür eder ve kurban bayramınızı tebrik ederim” dedi.
GÖNÜL KÖPRÜSÜ KURUYORUZ
Van’da yaşanan depreme dikkat çeken Başkan Aziz Yeniay, “Biz burada bayramı yaşıyoruz ancak buruğuz. Van’da ki gönül dostlarımız da burukluk içerisinde. Büyük bir felaketten geçtiler. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyoruz. Bizler de Küçükçekmece Belediyesi olarak sizlerin de duyarlılığı ile Van’a 5 TIR yardım malzemesi gönderdik ve kardeş köyleri ziyaret ederek, eksiklerini belirledik. Her şey madde değildir. Bizler Van’a gönül köprüsü kurmaya devam edeceğiz. Bu felaketten önce şehitlerimizin acısını da yaşadık. Duamız şudur ki, Yüce Allah, bizlere al bayrağın altında, ezanların gölgesinde birlikte ve beraberlik içinde, kardeşlik içinde geçecek, bayram tadında bayramlar yaşamayı nasip etsin.”diye konuştu.
BÜYÜMEYE DEVAM EDECEĞİZ
Etnik birtakım ayrılıklar yaratmak isteyenlerin amaçlarına ulaşamayacağına dikkat çeken Başkan Yeniay, “ Et tırnaktan ayrılmaz. Bizim etnik farklılıklarımız zenginliklerimizdir. Bunun farkına varılacak. Çanakkale ruhunda, şehit kanlarıyla sulanmış bu ülke ne zaman başını kaldırsa ayağı kaydırılmaya çalışılıyor. Kimse muvaffak olamayacak. Bundan sonra bizler daha fazla bütünleşerek büyümeye devam edeceğiz.”dedi.
Ak Parti İlçe Başkanı Temel Karadeniz ise, katılımcıların bayramını kutlayarak, birlik ve beraberliğe dikkat çekti.
Kurban Bayramı’nın dinimizce önemini vurgulayan İlçe Müftü Vekili Hasan Güler de, “Bizler vasat birer ümmetiz. Bizim görevimiz zalimin elinden mazlumu almaktır. Böylece ikisine de yardım etmiş olacağız. Yüce Allah bizden kurbanlarımızı istedi. Bizde onun istediğini yerine getirdik. Hepimiz İbrahim’in milletindeniz ve bugünler de de onun sünnetini yaşıyoruz.”diyerek, bayram mesajı verdi. 

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV