banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner296
25 Nisan 2024 Perşembe

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Huzurevinde tehdit ve tecavüz skandalı

Bedensel engelli M.A., kaldığı huzurevi amiri tarafından tecavüze uğradı.

03 Aralık 2013 Salı 14:45
Huzurevinde tehdit ve tecavüz skandalı
banner321
Huzurevinde tehdit ve tecavüz skandalı
Bedensel engelli M.A., kaldığı huzurevi amiri tarafından tecavüze uğradı. Mağdur kadının şikayetini geri alması için silah dayadılar. Görgü tanıklarını işten atmakla tehdit ettiler.
İddialara göre olaylar şöyle gelişti: M.A. Silivri Belediyesi’ne bağlı Gökhan Kurtulmuş Huzurevi’ne yerleşti. Aynı zamanda huzurevinde çalışan M.A., 2 yıl önce huzurevinden sorumlu birim amiri A.İ.’nin tecavüzüne uğradı. M.A.’nın başvurusu üzerine başlatılan soruşturmada A.İ. hakkında dava açıldı. Bunun üzerine A.İ.’nin gelini ve huzurevinin müdürü Evrim İnsel ile BelediyeBaşkan Yardımcısı Elif Bilici tarafından tehdit edilmeye başlandı. Otomobille tenha yere götürülen M.A., silahla tehdit edildi. Tanıklar işten atılmakla korkutuldu.

‘OLAY YARGIDA, KONUŞMUYORUM’

iddialarla ilgili Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Elif Bilici “Olay yargıya yansıdı. Yargılama bitene kadar bu konu hakkında görüş bildirmeyeceğiz” diye açıklamada bulundu. Huzurevi müdürü İnsel ise tayinini Bursa’ya aldırıp Silivri’yiterk etti.

10 DAKİKALIK GÖRÜNTÜ NEREDE?
M. A.’nın avukatı, huzurevindeki kameralar hakkında şunları söyledi: “Görgü tanıkları;‘Evrim İnsel bize kayınpederinin kadınlara cinsel tacizde bulunduğunu, bunun için huzurevine bir kamerakoydurduğunu söyledi’ dedi. Yani İnsel olayı bildiği için kameraları kendisi koyduruyor. Cinselsaldırı olayı ortaya çıkmaması için kamera kayıtlarını yine kendisi kaldırıyor. Olayın kaydedildiği 10 dakikalık bir CD var ama şu an kayıp.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

YORUM YAZ

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

      Yorumlar
      Toplam 1 yorum mevcut

    • isa 10 yıl önce yorumlandı

      huzur evleride artık tacizlere hizmet eder olduysa bu toplum nereye gidiyor

    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV