banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner248
25 Nisan 2024 Perşembe

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Silivri'de fuhuş operasyonu

Silivri'de, düzenlenen fuhuş operasyonunda aralarında 25 yabancı uyruklu kadının da bulunduğu 34 kişi polis tarafından gözaltına alındı.

03 Şubat 2013 Pazar 15:53
Silivri'de fuhuş operasyonu
banner265
Silivri'de fuhuş operasyonu
Silivri'de, düzenlenen fuhuş operasyonunda aralarında 25 yabancı uyruklu kadının da bulunduğu 34 kişi polis tarafından gözaltına alındı.


Silivri'de bir gece kulübünde yabancı uyruklu kadınların zorla fuhuş yaptırıldığı ihbarını alan Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Kumar Büro Amirliği ekipleri harekete geçti.

Ekipler dün akşam saatlerinde gece kulübüne baskın yaptı. Operasyonda aralarında 1 işletmecinin ve 8 personelin de bulunduğu 9 kişi ile zorla fuhuş yaptırıldığı iddia edilen 25 yabancı uyruklu hayat kadını polis tarafından gözaltına alınarak Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirildi. Ukrayna, Moldova, Türkmenistan, Gürcistan ve Fas uyruklu kadınların sorgularının ardından sınır dışı edileceği bildirildi.

OPERASYON ŞİFRESİ: "SEVGİLİLER GÜNÜ İÇİN ARKADAŞIMA BİLEZİK ALDIM"

Müşteri kılığında gece kulübüne giden ve kadınlarla 500 Liraya anlaşan 2 polisin, operasyonun başlaması için dışarıda bekleyen ekipleri telefonla arayarak, "Sevgililer günü için arkadaşıma bilezik aldım" şifresini kullandığı öğrenildi.
 

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV