banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner319
19 Nisan 2024 Cuma

12 yıl sonra Başkan Erdoğan'dan Irak ziyareti

Silivri'de kumar operasyonu.

Silivri'de 2 villanın bodrumlarını birleştirmek suretiyle kumar oynadıkları ve oynattıkları iddiasıyla yakalanan 17 kişi hakkında yasal işlem yapıldı.

20 Nisan 2011 Çarşamba 01:24
Silivri'de kumar operasyonu.
banner229
Silivri'de kumar operasyonu.
Silivri'de 2 villanın bodrumlarını birleştirmek suretiyle kumar oynadıkları ve oynattıkları iddiasıyla yakalanan 17 kişi hakkında yasal işlem yapıldı.
İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Silivri Fatih Mahallesi'nde bulunan ve daha önce de 19 Mart'ta operasyon yapılan iki villanın tekrar kumarhane haline getirilerek kumar oynandığının ihbar edilmesi üzerine çalışma başlattı.
Çalışma sonucunda 2 villanın bodrumlarının birleştirilerek, kumarhane haline getirildiğini, yapılabilecek bir operasyona karşı da kameralarla erken uyarı sistemi geliştirildiğini belirleyen jandarma, adli makamlardan alınan izinlerin ardından 17 Nisan tarihinde saat 01.30 sıralarında lüks araçlarla sivil olarak villaya girdi.
Sivil personelin içeriden haber vermesinin ardından resmi kıyafetli jandarma ekiplerinin de katılımıyla düzenlenen operasyonda, kumar oynayan 7 kişi ile kumarhanede çalıştıkları belirlenen 10 kişi suçüstü yakalandı.
Operasyonda, 5 poker masası, 5 masa tabelası, 11 masa açılış fiyat tabelası, 61 deste oyun kağıdı, 6 bin 402 adet kumarda kullanılan renkli fiş, müşteri telefon fihristi, müşteri borç takip defteri ve kamera kayıt cihazı ele geçirildi.
Yakalanan 17 kişi hakkında yasal işlem yapıldı.
 

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Anahtar Kelimeler: Silivride Kumar Operasyonu.

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV