banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner306
19 Mart 2024 Salı

Milli Yol Partisi Beylikdüzü Gümbür Gümbür Geliyor

Sokak ortasında infaz

Büyükçekmece’de sokak ortasında kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin silahlı saldırısına uğrayan Halim Cevahir hayatını kaybetti.

28 Ekim 2013 Pazartesi 00:21
Sokak ortasında infaz
banner265
Sokak ortasında infaz
Büyükçekmece’de sokak ortasında kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin silahlı saldırısına uğrayan Halim Cevahir hayatını kaybetti.
Büyükçekmece Gürpınar sahilinde akşam saatlerinde gerçekleşen silahlı saldırı iddialara göre şöyle gerçekleşti: Tır şoförü olduğu belirtilen Halim Cevahir, sokak ortasında kurşun yağmuruna tutuldu. Cevahir’e kurşun yağdıran saldırganlar olay yerinde araba ile kaçarak uzaklaştı.

Silah seslerini duyan vatandaşlar, olay yerine polisi ve ambulansı çağırdı. Bu sırada saldırının gerçekleştiği yere yakın bir lokantada arkadaşlarıyla akşam yemeği yiyen ve ismi öğrenilemeyen doktor, 7-8 el silah sesini duyduktan sonra arabasında bulunan ilk yardım çantasındaki malzemelerle Cevahir’e müdahalede bulundu. Cevahir olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Cevahir hayatını kaybetti.

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV