banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner248
29 Mart 2024 Cuma

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

3. Los Angeles Türk Film Festivali başlıyor

Bu yıl 3.sü düzenlenecek olan Los Angeles Türk Film Festivali için geri sayım başladı.

25 Şubat 2014 Salı 17:47
3. Los Angeles Türk Film Festivali başlıyor
banner321
3. Los Angeles Türk Film Festivali başlıyor
Bu yıl 3.sü düzenlenecek olan Los Angeles Türk Film Festivali için geri sayım başladı.
Türk filmlerini Amerikan sinemasının kalbi Hollywood'la buluşturan Los Angeles Türk Film Festivali'nin 3. sü bu yıl, 06-09 Mart 2014 tarihleri arasında gerçekleşecek.
Festival ünlü Türk yönetmenleri Amerikalı sinemaseverlerle bir araya getirirken, genç yeteneklere ise Amerikan sinema dünyasıyla tanışma fırsatı sunuyor.
10 KISA FİLM YARIŞACAK

Genç sinemacıların merakla bekledikleri Los Angeles Türk Film Festivali, ön elemeleri geçen filmleri Şubat 2014'ün ilk haftasında açıkladı. Yarışmaya başvuran ve 201 film arasından seçilen 10 kısa filmin yönetmenleri, festival boyunca Los Angeles'ta misafir edilecekler. Yarışmacılar Mart ayında filmlerini Hollywood'un tarihi sineması Egyptian Theater'da sergileme imkanı bulacaklar.
FESTİVALİN AÇILIŞ FİLMİ BELLİ OLDU

Geçtiğimiz yıl Yılmaz Erdoğan imzalı “Kelebeğin Rüyası” adlı filmle açılış yapan Festival’in bu yılki açılış filmi belli oldu. Yerli ve yabancı basından büyük ilgi gören Festival’in açılışı; Ercan Kesal ve Ayça Damgacı’nın başrolünü paylaştıkları, yönetmen koltuğunda ise, Mahmut Fazıl Coşkun’un yer aldığı bol ödüllü bir film olan Yozgat Blues ile yapılacak.

Dramatik komedi türünde bir film olan Yozgat Blues’la start verilecek olan Festival’de, sırasıyla Meryem, Gözümün Nuru, Sen Aydınlatırsın Geceyi, Devir ve Şarkı Söyleyen Kadınlar filmleri sinemaseverlerle buluşacak. http://filmseslendirme.com/

Bu yıl 3. sü düzenlenen Los Angeles Türk Film Festivali'nin yönetmen konukları arasında Derviş Zaim, Atalay Taşdiken, Hakkı Kurtuluş, Melik Saraçoğlu, Mahmut Fazıl Coşkun ve Reha Erdem yer alıyor. Sunuculuğunu ünlü oyuncu Mete Horozoğlu'nın üstlendiği festivalin danışman kurulunda ise Semih Kaplanoğlu, Barbara Boyle, Belçim Bilgin, Kathy Smith, Alin Taşçıyan, Elvis Mitchell ve Rahman Altın bulunuyor.

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV