banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner287
19 Nisan 2024 Cuma

ABD Çin arasında siber savaş

Darülaceze Şairleri kitaplarını imzaladı

İstanbul Beyazıt Meydanı'nda devam eden Türkiye Kitap ve Kültür Fuarı'nda Darülaceze Şairleri kitaplarını imzaladı.

20 Temmuz 2014 Pazar 08:56
Darülaceze Şairleri kitaplarını imzaladı
banner299
Darülaceze Şairleri kitaplarını imzaladı
İstanbul Beyazıt Meydanı'nda devam eden Türkiye Kitap ve Kültür Fuarı'nda Darülaceze Şairleri kitaplarını imzaladı.

Yayıncılık

Darülaceze Yayınları ve Sakinlerin "el emeği göz nuru ürünleri"nin sergilendiği stantta Darülaceze Şairlerinden; Turan Sağlamyürek, Ergün Yılmaz ve Fahri Kabaağaç okurları ile sohbet edip kitaplarını imzaladı. Darülaceze Şairlerinin imza gününe Darülaceze Başkanı Dr.Aylin Çiftçi, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Müşaviri Nevzat Bayhan ve Fuar Müdürü Osman Sarıköse katıldı.
Darülaceze Başkanı Dr. Aylin Çiftçi tarihi Darülaceze'nin Türkiye'nin en önemli fuarlarından biri olan Türkiye Kitap ve Kültür Fuarında standının olmasının mutluluk verici olduğunu söyledi. Emeği geçenlere teşekkür etti. Çiftçi, fuarda Darülaceze standına yoğun ilginin olduğunu, bu yıl ikinci kez fuarda yer alarak Kurumumuza büyük bir fayda sağladığını söyledi. Başkan Çiftçi, ''II.Abdülhamit'in emri ile Darülaceze ürünlerinin satılması yalnız ramazan ayında Beyazıt Sergisine hasredilmiştir dediğini belirterek fuarda bulunmanın da bu anlamda mana taşıdığına vurgu yaptı.Fuarda; kurumun hafızasını oluşturan kitaplardan 19.yy Darülaceze Fotoğraf Albümleri, Abdülhamid Han'ın Darülaceze'nin yapımı için bağışlamış olduğu eşyaların müzayede kayıt defterinin saygınlık baskısı olan Padişahın Bağış Defteri, 1906 yılında basımı yapılan kitap Osmanlıca ve günümüz Türkçesi olarak tekrar basımı yapılan Sultan Abdülhamid Han'ın yaptırdığı Hayır Kurumlarından Darülaceze, Vefatının 95. Yılında Sultan II. Abdülhamid Han kitaplarıyla birlikte bugün kitaplarını imzalayan Darülaceze Şairlerinden Ergün Yılmaz, Turan Sağlamyürek ile Fahri Kabaağaç'ın şiir kitapları yer alıyor. Şairlerimizin bu güzide kitaplarıyla birlikte kurum sakinlerinin yapmış oldukları her biri bir sanat eseri olan "el emeği göz nuru" ürünler burada sergilenmektedir. Emeği geçen herkese şükranlarımı arz ediyorum" dedi.
İmza saati boyunca Darülaceze Şairleri okuyucularıyla hasret gidererek hatıra fotoğrafları çektiren sakinler, Başkan Çiftçi ile beraber iftar yemeği yedi.
11.00-24.00 saatleri arasında ziyaretçilere açık olacak 33. Türkiye Kitap ve Kültür Fuarı'nda, 173 stantta 180 yayınevi yer alıyor.

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV