banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner287
16 Nisan 2024 Salı

Filistinli Gazeteciler Sendikası acı bilançoyu açıkladı

Su ve Ateş eleştirmenlerden tam not aldı

Özcan Deniz’in yeni filmi Su ve Ateş'in basın gösterimi dün yapıldı.

12 Kasım 2013 Salı 11:01
Su ve Ateş eleştirmenlerden tam not aldı
banner311
Su ve Ateş eleştirmenlerden tam not aldı
Özcan Deniz’in yeni filmi Su ve Ateş'in basın gösterimi dün yapıldı.
Özcan Deniz, 'Ya Sonra' ve 'Evim Sensin'in ardından yönetmenliğini üstlendiği üçüncü filmi 'Su ve Ateş'i sinema seyircisiyle buluşturmaya hazırlanıyor. Deniz'in başrolünü de üstlendiği film, 15 Kasım'da vizyona girecek. Sekiz yıl boyunca İngiltere-Türkiye hattında yaşanan tutkulu bir aşkı anlatan filmin basın gösterimi dün Kanyon'da yapıldı. Kaderinden kaçarken aşka tutulan bir adama odaklanan yapım, sinema eleştirmenlerinden geçer not aldı.
BU KEZ BAŞROLDE YASEMİN VAR

Özcan Deniz, ilk yönetmenlik denemesi 'Ya Sonra'da Deniz Çakır'la birlikte rol almıştı. İkinci filminde eski sevgilisi Fahriye Evcen'le başrolü paylaşan Deniz, 'Su ve Ateş'te ise genç kuşağın parlayan yıldızlarından Yasemin Allen'le kamera karşısına geçti. Allen'ın performansıyla sinema eleştirmenlerinin beğenisini kazandığı filmin diğer oyuncuları ise Pelin Akil ve Burçin Birben.

Eleştirmenler ne dedi?
GİŞE YAPAR

Atilla Dorsay: Dramatik açıdan çok yoğun bir hikâye. Özenle çekilmiş. Herhalde ağlatma rekorunu 'Benim Dünyam' filminin elinden alır. Ama bence hikâyeyi daha çağdaş bitirebilseydi, çok daha başarılı olurdu. Anlatım açısından hiçbir kusuru yok ama ille de seyirciyi ağlatarak final yapma huyundan artık vazgeçilmeli. Oyunculuklar orta karardı. Kadın oyuncuları çok beğendim. Özcan Deniz de artık belli bir olgunluğa ulaşmış. Film gişe yapar diye düşünüyorum.
NAİF BİR AŞK FİLMİ

Serdar Akbıyık: Özcan Deniz'in bir önceki filmi (Evim Sensin) gibi, bu film de duygu telini titretiyor. Bu kez Yasemin Allen kozu da var. Beyazperdeye gerçekten çok yakışan bir oyuncu. "Su ve Ateş", çok naif bir aşk filmi ama Akdeniz coğrafyalarına yakışan İtalyan filmlerine de benziyor. Çok iyi gişe yapacağını, gidenlerin tatmin olacağını düşünüyorum. Oyunculukları da çok beğendim. Özcan Deniz belli çizgide filmler üretiyor. Gişe filmlerinin başarılı, umut veren yönetmenlerinden diyebiliriz.

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV