banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner326
24 Nisan 2024 Çarşamba

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Yayıncılar Birliği’nden ‘darbe’ açıklaması

Türkiye Yayıncılar Birliği: Darbe girişimi demokrasinin gerekliliğini kanıtladı.

18 Temmuz 2016 Pazartesi 03:04
Yayıncılar Birliği’nden ‘darbe’ açıklaması
banner265
Yayıncılar Birliği’nden ‘darbe’ açıklaması
Türkiye Yayıncılar Birliği: Darbe girişimi demokrasinin gerekliliğini kanıtladı.

Türkiye Yayıncılar Birliği, 15 Temmuz akşamı yaşanan darbe girişimi ardından bir basın açıklaması yayımlayarak olayı kınadı.

Birliğin açıklamasında “Darbe girişimi insanlığın evrensel değerlerinin, düşünce ve ifade özgürlüğünün ne kadar gerekli olduğunu bir kez daha kanıtlamıştır” denildi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

15 Temmuz gecesi yaşanan parlamenter sisteme ve demokrasiye yönelik darbe girişimi ile başta demokrasi ve insan hakları olmak üzere, insanlığın evrensel değerlerinin, düşünce ve ifade özgürlüğünün yaşamın her alanında ne kadar gerekli ve korunması gereken değerler olduğunu bir kez daha kanıtlamıştır.

Demokrasiye, insan haklarına yönelik girişimlere her zaman karşı olduğumuz gibi bu darbe girişimine de karşıyız. Bu vesileyle düşünce ve ifade özgürlüğüne, yayınlama ve haberleşme özgürlüğüne yönelik baskıların sadece demokrasi düşmanlarının, darbecilerin işine yarayacağını bir kez daha hatırlatıyoruz.

Darbe girişimi sırasında ölen vatandaşlarımızın ve güvenlik güçlerinin ailelerine baş sağlığı diliyor, yaralanan vatandaşlarımıza, basın mensuplarına ve güvenlik güçlerine “geçmiş olsun” diyoruz.


beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV