Arnavutköy Haberleri Tümü
banner318

Başbakan Arnavutköy Hastanesinin Açılışını Gerçekleştirdi

Başbakan Arnavutköy Hastanesinin Açılışını Gerçekleştirdi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Arnavutköy Devlet Hastanesi’nin açılışını yaptı. Başbakan beraberinde, Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdulkadir Aksu, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, Milletvekili adayı eski Milli Futbolcu Hakan Şükür’ün de aralarında bulunduğu çok sayıda milletvekili ve vekil adayıyla birlikte açılışı gerçekleştirdi.


Arnavutköy Devlet Hastanesi’nin açılışı için Arnavutköy’e gelen Başbakanı hastane önünde bekleyen binlerce vatandaş karşıladı. Başbakanın alana gelişiyle daha da coşan kalabalık yaklaşık iki saat süren tören boyunca alanı terketmedi. Açılış töreninde ilk olarak kürsüye Arnavutköy Hastanesi Başhekimi Yaşar Doğan çıktı. Kısa bir hoş geldiniz konuşmasının ardından Sağlık Bakanı Recep Akdağ kürsüye geldi. Akdağ, hastane ile ilgili bilgiler sunduğu konuşmasının ardından Başhekim Yaşar Doğan’dan hastane hakkında ayrıntılı bilgi aldı. Sağlık Bakanı Recep Akdağ’ın konuşması sırasında Başbakan Erdoğan, Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı ile bir süre görüştü.

İstanbul’a İki Dev Hastane Müjdesi

Coşkun kalabalığın tezahüratları arasında kürsüye çıkan Başbakan, halkı selamlayarak başladığı konuşmasında sağlık alanında yapılan yatırımlardan söz etti. İstanbul’da iki büyük hastane projesini de halka açıklayan Başbakan, yapılacak şehir hastanesinin birinin Atatürk Olimpiyat Stadı’na yakın bir yerde olacağını müjdelerken, bir diğerinin Anadolu yakasında gerçekleştirileceğini ifade etti. Arnavutköy’e yönelik yatırımların devam edeceği müjdesini de veren Başbakan, kalabalığın coşkun tezahüratları arasında konuşmasını sona erdirdi. Başbakanın konuşmasının ardından tüm protokol kurdela kesimi için kürsüye çıktı. Başbakanın hayırlı olsun dilekleriyle gerçekleşen hastane açılışı sonrası hastane gezildi. Yaklaşık yarım saat boyunca hastanede kalan başbakan ve beraberindeki heyet kapıda kendilerini bekleyen vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra alandan ayrıldı.

 

banner273
Yorumlar
  • ebubekir yıldırım

    ben bu kadar kalabalık olduğunu hiç fark etmezdim.

Paylaş
Tweet Paylaş Paylaş
Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz