Çevre Haberleri Tümü
banner318

Ege'deki depremde son durum!

Ege'deki depremde son durum!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde gece saat 01.31 sıralarında deprem meydana geldi. Son dakika habere göre, Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD)'ın internet sitesinde yer alan bilgiye göre 6.3 şiddetindeki deprem yerin 10 km altında meydana geldi. Muğla Valisi Esengül Civelek depremle ilgili "Şu ana kadar intikal eden bir can kaybımız bulunmamakta maddi hasarlar vardıysa da bunların zaten incelemesi araştırması da süreçte gerçekleşecektir. Şu an olumsuz bir durum yok" dedi.

Beylikdüzü Tabela

Muğla Valisi Esengül Civelek, Ege'de yaşanan Richter ölçeğine göre 6.3 şiddetindeki depremin ardından açıklamada bulundu.

Depremin Muğla'da güçlü hissedildiğini belirten Civelek, "Şu ana kadar ilimiz genelinden olumsuz bir haber almadık depreme ilişkin. Tabii ki henüz çok yeni arkadaşlarımızla birlikte detayda çalışıyoruz ama ancak şu ana kadar intikal eden bir can kaybımız bulunmamakta maddi hasarlar vardıysa da
bunların zaten incelemesi araştırması da süreçte gerçekleşecektir. Şu an olumsuz bir durum yok. Vatandaşlar sokakta. Bunun artçıları da olabilecektir. Depremin bir travma, korku yarattığını biliyoruz ama bizler için önemli olan şu ana kadar ilk gelen bilgiler çerçevesinde olumsuz bir haberle karşılaşmadık" diye konuştu.

MUĞLA BELEDİYE BAŞKANI: BÜYÜK BİR KESİNTİ SÖZ KONUSU DEĞİL

Muğla Belediye Başkanı Osman Görün depremin bütün Muğla'da hissedildiğini söyleyerek, can kaybı yaşanmadığını dile getirdi. Gürün, açıklamasının devamında "Elektrik hatlarında aksamalar oldu. Büyük bir kesinti söz konusu değil. Telefon sistemlerinde de bazı yerlerde aksamalar var. Büyük deprem en üst noktada oluştu. Daha düşük artçılar devam ediyor" ifadesini kullandı.

DATÇA VE BODRUM BELEDİYE BAŞKANLARI

Datça Belediye Başkanı Gürsel Uçar, bölgede yıkılan bina olmadığını belirtirken iletişim sıkıntısı yaşanmadığını belirtti. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ise depremde can ve mal kaybının olmadığını söyleyerek "Şu ana kadar bize gelen herhangi bir kötü durum yok. İnşallah da olmaz. Şu an bilgileri topluyoruz" dedi.



banner274
Paylaş
Tweet Paylaş Paylaş
Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz